- Adım
- BAYRAM
- Cihazım
- Mİ 10T
- Konular
- 7
Beğendim valla güzel olmuş bide şu sesleri degistirselerdi.Birde süper duvar kağıtları yok galiba bizim cihaza
aynen yok ama forumda mevcut indirip kurabilirsinizBeğendim valla güzel olmuş bide şu sesleri degistirselerdi.Birde süper duvar kağıtları yok galiba bizim cihaza
Bunları yeni rom yüklemek için güncelleyiciden sorun olmaz dimi hocam dosyalar silinmiyor telefondaki uygulamalar 2-3 aydır uzaklaştım biraz bu konudan kusura bakmayınDalvik ve cache
Aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz hocam.super wallpaper yok galiba nereden kurabiliriz
birde tam ekran hareketleri çalışmadı
super wallpaper yok galiba nereden kurabiliriz
birde tam ekran hareketleri çalışmadı
Konuya eklenmiştir.Aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz hocam.
Uygulama - MIUI 12 Super Canlı Wallpaper v2.0 [Editlendi]
Arkadaşlar size MIUI 12 güncellemesi ile gelen Super Canlı Wallpaper ları MIUI 11 de kullanma yöntemini göstereceğim. -Öncelikle bu özelliği kurmanız için Google Play Store'dan Duvar Kağıdı uygulamasını indirin. -Daha sonra verdiğim istediğiniz wallpaper apklarını kurun. -Apkları kurduktan...forum.miuiturkiye.net
format data yaptım bende de aynı sorun var.Arada Güvenlik Cevap Vermiyor diye bir hata alıyorum. Bu hatayı alan var mı? 4 wipe yaptım format data yapmadım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.