- Adım
- Rıdvan
- Cihazım
- Mi 4LTE 2/16
- Konular
- 4
İlk sürümdeki kasmalar devam ediyor mu hocam?
format dataArkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? 20.5.7'i kurmak için TWRP açtığımda her zamanki sorduğu şifreyi sormadı ve install dediğimde flashlayacağım dosyayı göremiyorum ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? 20.5.7'i kurmak için TWRP açtığımda her zamanki sorduğu şifreyi sormadı ve install dediğimde flashlayacağım dosyayı göremiyorum ne yapmam gerekiyor?
Format data yaparsanız bütün verileriniz silinecektir romu PC ye kopyalamayı ve yedeklerinizi almayı unutmayın.format data
Bütün verileri silmeden çözemez miyim bu durumu?Format data yaparsanız bütün verileriniz silinecektir romu PC ye kopyalamayı ve yedeklerinizi almayı unutmayın.
Twrp yi tekrar açmayı dener misiniz?Bütün verileri silmeden çözemez miyim bu durumu?
Maalesef hala aynı durumda eğer format data yapmadan bir çözümü varsa o şekilde çözmek istiyorum yoksa şimdilik stabil çalışan bir sürüm çıkana kadar bu sürümle devam edeceğim. Bir de acaba güncelleme kısmından indirip oradan yükleye bassam sorunum çözülür mü?Twrp yi tekrar açmayı dener misiniz?
Yoksa format data yapabilirsiniz.
Varsa, otg kablo yada otg flaşh belleğe yükleyin romu ordan yapabilirsinizMaalesef hala aynı durumda eğer format data yapmadan bir çözümü varsa o şekilde çözmek istiyorum yoksa şimdilik stabil çalışan bir sürüm çıkana kadar bu sürümle devam edeceğim. Bir de acaba güncelleme kısmından indirip oradan yükleye bassam sorunum çözülür mü?
Twrp de MOUNT kısmında sağ alt kutucuk disable ise enable yapıp yeniden girip öyle deneyinMaalesef hala aynı durumda eğer format data yapmadan bir çözümü varsa o şekilde çözmek istiyorum yoksa şimdilik stabil çalışan bir sürüm çıkana kadar bu sürümle devam edeceğim. Bir de acaba güncelleme kısmından indirip oradan yükleye bassam sorunum çözülür mü?