Merhaba eu betayı yukledim fakat temalar çok eski mesela haritalar ikonu yenilendi ama hala eski ikonu duruyor veya gps test uygulamasının ikonu orjinalinden farklı ve daha sayamayacağım bir sürü farklılık mevcut ve temalar uygulamasında doğru düzgün bir tema yok (global roma kıyasla) acaba global romun temasını miui 12 ye sistem uygulaması olarak yüklesem olurmu? Veya çözümünü bilen varmı?
kendi sorumu kendim cevaplıyorum: baktım cevap veren yok kimse bilmiyor sanırım dedim kendim araştırıp bulmaya karar verdim ve sistem dosyalarını karıştırmaya başladım ve ilk girdiğim yerde kısmete karşıma çıktı çok sevindim isteyen varsa buraya nasıl yapacağınızı anlatayım:
ilk önce root browser yükleyip system/media/theme/miui_mod_icons klasöründeki istemediğim ikonları sildim ve temalara girip varsayılan temayı yeniden uyguladım ve tüm ikonlar güncellendi ve süper oldu
. burayada tüm 3.taraf ikonlarını hazır sildiğim klasörü bırakıyorum sadece miui nin kendi ikonları var isterseniz burda bu dosyayı indirip kendi system yolundaki yere eskisini silip bunu yapıştırabilirsiniz (eğer o ikonlarıda silerseniz miuinin ikonları çok eski gözüküyör)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir