Yine bir şeyler olmuş ve benim haberim yok, masik bitti derken? Güncelleme desteği vs. mi?masik bittiği için eu geçtim ama son beta bir öncekinden kötü gibi
Komple masik bitti artık süresiz durdurmuş adamYine bir şeyler olmuş ve benim haberim yok, masik bitti derken? Güncelleme desteği vs. mi?
Hocam öncelikle büyük harflerle yazmayın. Konuda "bulunan hatalar" kısmı mevcut. Oraya bakarsanız sorunun çözümü mevcut.WHATSAPP TA KİŞİLER GÖRÜNMÜYOR. SADECE NUMARALAR GÖRÜNÜYOR. SÜREKLİ YENİLEMEK GEREKİYOR. BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ VAR MI
Tamam hocam sağolun. Büyük harf açık kalmış . Dalgınlık.Hocam öncelikle büyük harflerle yazmayın. Konuda "bulunan hatalar" kısmı mevcut. Oraya bakarsanız sorunun çözümü mevcut.
Miroom konusunun sabitlendiğini daha yeni öğrendim Miroom'dan daha fazla takipçisi var ama miroom sabitlenmiş eu sabitlenmemiş.Bu konu başlığının neden başa sabitlenmediğini pek anlayamadım. En az Miurom kadar revaçta olan, yoğun takipçisi olan bir başlık olmasına rağmen ısrarla sabitlenmiyor. Bence çok ilginç