- Adım
- Özgür
- Cihazım
- Mi9se,POCOX3NFC
- Konular
- 6
Mirom mu iyi yoksa bunu
son sürümü yükleyen arkadaşlar sağlık uygulaması apk dosyasını çıkarıp paylaşabilir mi acaba?
Miroom dan daha iyi tavsiye ederim ama yeni kontrol paneli yokBiri iyi biri kötü demiş hangisine inanacaz
Ben şu an eu rom 12 kullanıyorum ama 2 hafta önceki romu yükledim benim merak ettiğim son sürüm nasılMiroom dan daha iyi tavsiye ederim ama yeni kontrol paneli yok
çok teşekkürler hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBuyrun system app içindeki son sürüm health dosyası
Ana ekran ayarlarında global simge animasyonlarını kapatırsan sorun çözülür. Tesadüfen buldum.kendi sorumu kendim cevaplıyorum: baktım cevap veren yok kimse bilmiyor sanırım dedim kendim araştırıp bulmaya karar verdim ve sistem dosyalarını karıştırmaya başladım ve ilk girdiğim yerde kısmete karşıma çıktı çok sevindim isteyen varsa buraya nasıl yapacağınızı anlatayım:
ilk önce root browser yükleyip system/media/theme/miui_mod_icons klasöründeki istemediğim ikonları sildim ve temalara girip varsayılan temayı yeniden uyguladım ve tüm ikonlar güncellendi ve süper oldu . burayada tüm 3.taraf ikonlarını hazır sildiğim klasörü bırakıyorum sadece miui nin kendi ikonları var isterseniz burda bu dosyayı indirip kendi system yolundaki yere eskisini silip bunu yapıştırabilirsiniz (eğer o ikonlarıda silerseniz miuinin ikonları çok eski gözüküyör)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir