- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
custom romları twrpsiz kuramazsın.Ota yoluyla yükleme imkanımız var mı? Twrp falan uğraşmak istemiyorum, hiç yapmadım daha önce.
custom romları twrpsiz kuramazsın.Ota yoluyla yükleme imkanımız var mı? Twrp falan uğraşmak istemiyorum, hiç yapmadım daha önce.
Arkadaşlar yardım edermisiniz, cihazda 10.3.4.0 yüklü idi, 10.3.6.0 yüklemek için twrp den cihazı sıfırladım. Romu bilgisayardan telefona yüklemeye çalıştım lakin cihazı komple sıfırladığım için romu telefona atamadım. Daha sonra telefonu yeniden başlattığımda fasboot da kaldı. Şuan ne TWRP nede fastboota girebiliyorum. Ne yapmam gerekli?
Nasıl wipe yaptın hocam?Arkadaşlar yardım edermisiniz, cihazda 10.3.4.0 yüklü idi, 10.3.6.0 yüklemek için twrp den cihazı sıfırladım. Romu bilgisayardan telefona yüklemeye çalıştım lakin cihazı komple sıfırladığım için romu telefona atamadım. Daha sonra telefonu yeniden başlattığımda fasboot da kaldı. Şuan ne TWRP nede fastboota girebiliyorum. Ne yapmam gerekli?
Cihaz TWRP yemiyor.Cihazı power tuşuna uzun basarak kapatın.Tuş kombinasyonu ile tekrar fastboot moduna alın.Twrp yi yeniden kurun
Recovery - Xiaomi Mi 9 SE Twrp 3.3.1-3 Tek Tuş Yükleme Aracı
Cihaz TWRP yemiyor.