Bende de 10.3.1 var 3.3 güncellemesi var onu yapamıyorum twrp falan ne konudan bi haberim güncellemeyi bikere indirdim twrp açıldı biyerlere tıklayıp telefonun içinde olan romu kurdum güncellemeyi indirip twrp den hiçbir işlem yapmadan çıksam mantıken güncelleme yapılmış olmaz mı
Deneyeceğim de bı sıkıntı çıkmasından korkuyorum. Yani tam bilir kişi iseniz bana bi fetva verirseniz çok memnun olurum. 1800 TL az para değil yaniMantıken yapmış olur![]()
Deneyeceğim de bı sıkıntı çıkmasından korkuyorum. Yani tam bilir kişi iseniz bana bi fetva verirseniz çok memnun olurum. 1800 TL az para değil yani
Okudum fakat update hakkında bi bilgi alamadım o konudan. Xiaomi nin kendi gönderdiği updateleri nasıl telefonuma uygulayabilirim. Dediğim yöntemde bı sıkıntı çıkar mı bilginiz var mıBuyurun okuyun,uygulayin,memnun kalın...
Rehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
Okudum fakat update hakkında bi bilgi alamadım o konudan. Xiaomi nin kendi gönderdiği updateleri nasıl telefonuma uygulayabilirim. Dediğim yöntemde bı sıkıntı çıkar mı bilginiz var mı
Konulardan bi haber olduğum için biraz zorlanıyorum.Cep telefonundan indirirken masaüstü sürüm yaparak indirin ama en sagliklisi PC den indirip telefon hafızasına atıp güncellemek.