- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
Eu rom da hazır rootlu gelmiyor mu rom?
Eğer ki aceleniz yok ise akşam 5 6 civarı gönderebilirim maalesef şuanda işyerindeyim , gcam için konusu mevcut magisk direk sitesinden indirebilirsibiz dolby içinde xda da mi 9 se kategorisinde bulabilirsiniz , dediğim saatlerde bende iletebilirim tercih sizin.AviTa
teşekkürler bilgilendirme için
senden mi9se ile uyumlu "gcam & magisk & dolby " YENİ / Sorunsuz link alabilir miyim ?
Hayır gelmiyorEu rom da hazır rootlu gelmiyor mu rom?
Romları geliştirici yüklüyor biz değil ayrıca link göndermene gerek yok cihaz modelinin üstüne tıkla açılan sayfads hiçbirşeye dokunma 3 5 sn sonrs otomatik indirmeye başlar.Arkadaslar romlari bu sourceforge denensiteye yukluyorsunuzda sitede hicbirsey indiremiyorum epostaya linki yolluyor tikliyorum yine yok ne lanet bi sitedir ya
Mi 9 se twrp sinde ilk kurulumda format data yapmamalısın en önemli detay bu formsr data twrpyide sildiği için reboot twrp yaptığında açılmıyor , sadece 4 wipe yapıp üstüne rom u flashlaman yeterli sonrasında twrp kalıcı hale geliyor ve istediğin gibi kullanabilirsin.Twrp ilk kulllanım için şöyle anlatıcı detaylı bir video var mı youtube da?
twrp cihazımda yüklü sanırım telefonu daha önce sıfırladığımda böyle ingilizce yazılar çıkıp bi program çıktı. kaydırarak telefonumu sıfırladım. nasıl kullanıldığını bilmiyorumMi 9 se twrp sinde ilk kurulumda format data yapmamalısın en önemli detay bu formsr data twrpyide sildiği için reboot twrp yaptığında açılmıyor , sadece 4 wipe yapıp üstüne rom u flashlaman yeterli sonrasında twrp kalıcı hale geliyor ve istediğin gibi kullanabilirsin.