- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 9
Denemedim eu nun oturması için öncelikle benim tahminim global beta başlatmsı gerek xiaominin..30 nasıl ?
Denemedim eu nun oturması için öncelikle benim tahminim global beta başlatmsı gerek xiaominin..30 nasıl ?
10.2.5 den midem bulandı suan yüklüyorum 30 uDenemedim eu nun oturması için öncelikle benim tahminim global beta başlatmsı gerek xiaominin..
Hocam mi-room yükleyin rahatınıza bakın ciddi anlamds şuana kadar mi 9 se de en memnun kldığım rom10.2.5 den midem bulandı suan yüklüyorum 30 u
çarşamba aksilik olmazsa bl açılıyor. rom rom dolaşmayacağım tavsiyenize uyupHocam mi-room yükleyin rahatınıza bakın ciddi anlamds şuana kadar mi 9 se de en memnun kldığım rom![]()
Aynen hocam ben eu beta oturana kadar yada lineage os çıkana kadar mi roomdan vazgeçmeyi düşünmüyorumçarşamba aksilik olmazsa bl açılıyor. rom rom dolaşmayacağım tavsiyenize uyup![]()
Link varmiHocam mi-room yükleyin rahatınıza bakın ciddi anlamds şuana kadar mi 9 se de en memnun kldığım rom![]()
Google mi-room yazın ilk sırada sitesi çıkıcaktır forumdada kategorisi mevcutLink varmi
Üstadım bu eu son sürümü 9.5.30 aynı şekilde siz söyleyince forumdaki miroom kategorisine baktım aynı sürüm yani 9.5.30 onda da mevcut. İyileştirmeler de aynı. Acaba miroom ile eu arasındaki fark ne? Teşekkürler şimdiden.Google mi-room yazın ilk sırada sitesi çıkıcaktır forumdada kategorisi mevcut
Takılmalar bitti deyin, rom oturmuş deyin geçelim hemen.Stabil 10.3.3.0 yayınlanmış. Linki elinde olan var mı?