- Adım
- BlacKBlooD
- Cihazım
- Xiaomi mi 9 se
- Meslek
- İT Developer
- Konular
- 24
Restore app settings yaptigimda hic bir sey gelmiyor
Kernel programı ıle hazır ayarı restore edıyor. Oda telefonu her acılısta root yetkısı alarak bu ayarı uygular. Kernel programları genellikle böyledir sılınınce yapılan ayarlarda normale döner hatta acılısta uygula dıye seceneklerde sunar bazı ayarlar içinHocam bu uygulama tam olarak ne yapıyor da batarya süresi artıyor. Çalışma prensibi yaptığı iş nedir. Küçük bir bilgi alabilir miyim. Ayrıca kurup işlemi yaptıktan sonra rootu kaldırsak olur mu. Yoksa rootlu kalmak zorunda mı
Önü yapabildim ama Restore app settings bastığım zaman hicbirsey çıkmıyorArkadaşlar dışardaydım giremedim foruma. Kernel'in ayarları işlemci ve gpu frekanslarını dengeli hale getiriyor batarya ve performans açısından. Root olmak zorunda root'u kaldırsanız çalışmaz.
Restore kısmından yada backup kısmından yedek alın o klasör oluşacaktır.
Bekleme süresine göre muhteşem ben eskiden bu kadar süre alamazdım.bu kadar abartının olmasının sebebi nedir anlamış değilim. zaten normalde de bu telefonla ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum ben.
paylaştığın ekran süreleri 3.5 - 4 saat ve muhteşem diye yorum yapıyorsunuz ilginç...
Ekran süreleri abartı fakat drain sorununu ciddi şekilde azaltıyor .bu kadar abartının olmasının sebebi nedir anlamış değilim. zaten normalde de bu telefonla ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum ben.
paylaştığın ekran süreleri 3.5 - 4 saat ve muhteşem diye yorum yapıyorsunuz ilginç...
Kullanım şekline göre değişiyor her şey önemli.Bende miui 10 kullanıyorum 11 den geri dönmüştüm 2-3 aydır gayet memnunum ekran süresi şarj kullanımla alakalı mi9 se de aldığım en uzun ekran süresi 8 saat daha fazla almadım bazen 3-4 saat bazen 5 saat aldığımda oluyor