Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ModMi 9 SE Telefonunuz Bataryasını ve Performansını 2 Katına Çıkarın
Konu ile alakası yok ama hangi rom kullanıyorsunuz? Vowifi aktif çalışıyor sizde. Bende 12 ocaktan beri çalışmıyor da merak ettim. Hattım Turkcell ve 12 Ocak a kadar sıkıntısız kullanıyordum.
Bu yöntem ile inanılmaz bir ekran süresi aldım 2 katından bile fazla neredeyse hemde performans arttı.
Öncelikle
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
'a sahip olmanız gerekli.
Ardından resimlerde anlatıldığı şekilde indireceğiniz xml dosyasını cihaz hafızası/francesco_kernel_update/app_settings_backup 'ın içine atıyorsunuz. Sonra resimlerdeki anlatıldığı gibi
restore edip yeniden başlatın.
AOSP ve MIUI uyumludur. ROOT gerektirir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu yöntem ile inanılmaz bir ekran süresi aldım 2 katından bile fazla neredeyse hemde performans arttı.
Öncelikle
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
'a sahip olmanız gerekli.
Ardından resimlerde anlatıldığı şekilde indireceğiniz xml dosyasını cihaz hafızası/francesco_kernel_update/app_settings_backup 'ın içine atıyorsunuz. Sonra resimlerdeki anlatıldığı gibi
restore edip yeniden başlatın.
AOSP ve MIUI uyumludur. ROOT gerektirir.
Hocam bu uygulama tam olarak ne yapıyor da batarya süresi artıyor. Çalışma prensibi yaptığı iş nedir. Küçük bir bilgi alabilir miyim. Ayrıca kurup işlemi yaptıktan sonra rootu kaldırsak olur mu. Yoksa rootlu kalmak zorunda mı