Kardeşim soyleEkran sürelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bir süre sonra ben de değiştirme düşüncesindeyim. İkinci el aldım telefonu. Batarya iyi mi, ölü mü görmem için kılavuz olur bana.
Bu arada batarya ile hız arasında nasıl bir bağ var ki? O kısmı anlayamadım.
Kesinlikle süper hız olarakta düzeldi telefon yağ gibi akıyorKardeşim soyleGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Note 9 Pro da da işe yarar mı sizce?Bu yöntem ile inanılmaz bir ekran süresi aldım 2 katından bile fazla neredeyse hemde performans arttı.
ÖncelikleLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir'a sahip olmanız gerekli.
Ardından resimlerde anlatıldığı şekilde indireceğiniz xml dosyasını cihaz hafızası/francesco_kernel_update/app_settings_backup 'ın içine atıyorsunuz. Sonra resimlerdeki anlatıldığı gibi
restore edip yeniden başlatın.
AOSP ve MIUI uyumludur. ROOT gerektirir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yarar hocam xml dosyasında cihaza özel değişkenler yokNote 9 Pro da da işe yarar mı sizce?
Hocam sizin cihaz mi9se oneos rom kurdunuz bide bunu yaptınız çok güzel mi oldu yanlış mı anladım bende rom arıyorum daOneos rom kurduktan sonra batarya performansıGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
SO-52A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi