Yardım Mi 9 se pil

ulerdogan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ulaş
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba. %10luk bir bölümde pil tasarrufu ile kullanmama rağmen 6 saati henüz bulmamış ekran süresi çok kısa değil mi? Bekleme sürelerinde birkaç saatlik bölümde de telefon uçak modundaydı hatta. Çok şarj yiyen sadece Instagram gibi duruyor. Onun da açık olduğu 40 dk'lık bir süre var.

Cihan41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi9se
Konular
0
Cekim sorunu yok farkli bolgelerdede bulundum kirsalda merkezde yaklasik 2 ay oldu cihazi alali hep ayni sureler bi defa test icin fulledim bataryayi arkadasa verdim kesintisiz 3.35 dk pubg oynadi sarj 2 kalmisti gun icindede normal kullanimda 4 saati hic gormedim

Oyla:

Cihan41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi9se
Konular
0
Eu beta son surum aldigim en uzun ekran suresi hüsran

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-14-22-49-05-586_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-14-22-49-05-586_com.miui.securitycenter.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2019-12-14-22-49-13-739_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-14-22-49-13-739_com.miui.securitycenter.jpg
    148,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2019-12-14-22-49-10-898_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-14-22-49-10-898_com.miui.securitycenter.jpg
    149,8 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2019-12-14-22-49-17-971_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-14-22-49-17-971_com.miui.securitycenter.jpg
    151,5 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2019-12-14-22-49-28-564_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-12-14-22-49-28-564_com.miui.securitycenter.png
    316,3 KB · Görüntüleme: 29
Oyla:

farukkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 8 se
Konular
7
PİL TASARRUFU / GİZLİLİK AYARLARI

1- Ayarlar / Ek ayarlar / Gizlilik / Konum/ Tarama/ Wifi ve Bluetooth tarama seçeneği devre dışı olmalı.
-Bu adım ile “Android sistemi”, “Xiaomi framework” ve “Hücre bekleme” batarya kullanımı ciddi şekilde azalıyor.-
2- Ayarlar / Ek ayarlar / Gizlilik : Cihazımı bul kapalı
3- Ayarlar / Ek ayarlar / Gizlilik / "Kullanıcı deneyimi geliştirme programı" "Tanı verilerini otomatik olarak gönder" kapalı.
4- Ayarlar / Sim kartlar & mobil ağlar / Her zaman MMS al - kapalı / Çift 4.5G - kapalı .
5- Ayarlar / Ek ayarlar / Gizlilik / Cihaz yönetimi uygulamaları / ne varsa devre dışı bırakın.
6- Ayarlar / Uygulamaları Yönet / Sağ üstten 3 nokta / Ayarlar / "Güncellemeleri bildir" ve "Öneriler" kapalı.
7- Google klavye yerine Swiftkey klavye öneririm. Swiftkey yükledikten sonra uygulamayı açın. Sağ üstte 3 nokta / hakkında / "Hizmet güncellemeleri", "Bildirimler", "Bilmem ne swiftkey geliştirmemize yardımcı olun" kapalı
8- Swiftkey'de yazma / ses ve titreşim / tüm ayarları kapatın.
9- Mesajlar / Ayarlar / mi mesaj - kapalı
10-Mesajlar / Ayarlar / Hücre yayını / Daha fazla / tüm seçenekler - kapalı.
11-Ayarlar / Sistem uygulama ayarları / Güvenlik / Güvenlik taraması / Tüm seçenekler - kapalı
12-Ayarlar / Sistem uygulama ayarları / Güvenlik / Temizleyici / Temizleyiciyi hatırlat hariç diğerlerini kapatın. Takvimi 15 günde bir yapabilirsiniz
13-Ayarlar / kilit ekranı & parola / gelişmiş ayarlar / Akıllı kılıf modu - kapalı (sensörün boş yere çalışmasını önler)
14-Ayarlar / google / Sağ üst 3 nokta / kullanım ve teşhis aracı - kapalı
16-Ayarlar / google / Cihazlar/ Bildirimleri göster - kapalı
17-Ayarlar / google / Güvenlik / cihazımı bul - kapalı (kullanmıyorsanız kapatın)
18-Ayarlar / google / Güvenlik / Google play project - kapalı (hiçbir işe yaramıyor)
19-Ayarlar / google / Reklamlar / Reklam kişiselleştirmeyi kapat - Açık
20-Ayarlar / ekran / karanlık mod - açık (mi 9s ekranı amoled olduğu için açık renk duvar kağıtları kullanırsanız pil tüketiminiz artar.Siyah renkler için pixeller kapalı olur ve ekran pil tasarrufu yapar.)

Önemli notlar:
Ana ekrandaki güvenlik uygulamasını kullanarak cihazı ikide bir "optimize edin""onar" şeklinde kullanmayın.
Ne onar yapın,Ne de temizle diyin. Puanınızı düşük gösterip sorun varmış gibi gösteriyor.
Hepsi sadece telefonu kendilerinin istediği şekle yani yukarıda yaptığımız ayarları eski haline çeviriyor!!!

Oyla:

Cihan41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi9se
Konular
0
PİL TASARRUFU / GİZLİLİK AYARLARI

1- Ayarlar / Ek ayarlar / Gizlilik / Konum/ Tarama/ Wifi ve Bluetooth tarama seçeneği devre dışı olmalı.
-Bu adım ile “Android sistemi”, “Xiaomi framework” ve “Hücre bekleme” batarya kullanımı ciddi şekilde azalıyor.-
2- Ayarlar / Ek ayarlar / Gizlilik : Cihazımı bul kapalı
3- Ayarlar / Ek ayarlar / Gizlilik / "Kullanıcı deneyimi geliştirme programı" "Tanı verilerini otomatik olarak gönder" kapalı.
4- Ayarlar / Sim kartlar & mobil ağlar / Her zaman MMS al - kapalı / Çift 4.5G - kapalı .
5- Ayarlar / Ek ayarlar / Gizlilik / Cihaz yönetimi uygulamaları / ne varsa devre dışı bırakın.
6- Ayarlar / Uygulamaları Yönet / Sağ üstten 3 nokta / Ayarlar / "Güncellemeleri bildir" ve "Öneriler" kapalı.
7- Google klavye yerine Swiftkey klavye öneririm. Swiftkey yükledikten sonra uygulamayı açın. Sağ üstte 3 nokta / hakkında / "Hizmet güncellemeleri", "Bildirimler", "Bilmem ne swiftkey geliştirmemize yardımcı olun" kapalı
8- Swiftkey'de yazma / ses ve titreşim / tüm ayarları kapatın.
9- Mesajlar / Ayarlar / mi mesaj - kapalı
10-Mesajlar / Ayarlar / Hücre yayını / Daha fazla / tüm seçenekler - kapalı.
11-Ayarlar / Sistem uygulama ayarları / Güvenlik / Güvenlik taraması / Tüm seçenekler - kapalı
12-Ayarlar / Sistem uygulama ayarları / Güvenlik / Temizleyici / Temizleyiciyi hatırlat hariç diğerlerini kapatın. Takvimi 15 günde bir yapabilirsiniz
13-Ayarlar / kilit ekranı & parola / gelişmiş ayarlar / Akıllı kılıf modu - kapalı (sensörün boş yere çalışmasını önler)
14-Ayarlar / google / Sağ üst 3 nokta / kullanım ve teşhis aracı - kapalı
16-Ayarlar / google / Cihazlar/ Bildirimleri göster - kapalı
17-Ayarlar / google / Güvenlik / cihazımı bul - kapalı (kullanmıyorsanız kapatın)
18-Ayarlar / google / Güvenlik / Google play project - kapalı (hiçbir işe yaramıyor)
19-Ayarlar / google / Reklamlar / Reklam kişiselleştirmeyi kapat - Açık
20-Ayarlar / ekran / karanlık mod - açık (mi 9s ekranı amoled olduğu için açık renk duvar kağıtları kullanırsanız pil tüketiminiz artar.Siyah renkler için pixeller kapalı olur ve ekran pil tasarrufu yapar.)

Önemli notlar:
Ana ekrandaki güvenlik uygulamasını kullanarak cihazı ikide bir "optimize edin""onar" şeklinde kullanmayın.
Ne onar yapın,Ne de temizle diyin. Puanınızı düşük gösterip sorun varmış gibi gösteriyor.
Hepsi sadece telefonu kendilerinin istediği şekle yani yukarıda yaptığımız ayarları eski haline çeviriyor!!!

Bunlarinda hepsini yaptim ama sonuc ayni

Oyla:

Cihan41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi9se
Konular
0
bnular çok ama çok az pil götürüsü olan şeyler max %1 etkiler çünkü bunlar etkileşim olana kadar pasif bekler.

Nitekim oylede oldu zaten farkli bi room kursam acaba sorun duzelirmi baya bi konu inceledim galiba en az ekran suresi alan benim

Oyla:

Furkan Tekinşen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan T.
Cihazım
Mi9se
Konular
29
Aynıa
Nitekim oylede oldu zaten farkli bi room kursam acaba sorun duzelirmi baya bi konu inceledim galiba en az ekran suresi alan benim
Aynı sorun bende de var 4 saati zor bela görüyorum masik rom da kullanıyorum, kernel den batarya optimize eden dosyayı da kurdum sonuç aynı, batarya sağlığıyla ilgili sorun var, batarya programı 2700 ma gösteriyor gücümü, daha 1 sene olmadı batarya bitmeye başlamış. Xiaomi için acı bişey bu. Hoş pil sağlığı %100 olsa ekran süresi 5 saati yine geçmeyecek. Yüksek kapasiteli batarya aradım ama yok bulamadım.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
1 yıl içinde o puan düşüşü normal. 5 saatten fazlası da normal şartlar altında alınabilir. 5.30-6.30 arası ortalama süre

Oyla:

Atillabattal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atilla
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Araştırırken konuya denk geldim.telefonu 3 gün önce aldım,pilinden haberdardim zatende,bu kadar kötü olabilicegni tahmin etmedim.5-6 saat ekran sürelerini görünce,benim tel'de bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-31-18-46-33-898_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-05-31-18-46-33-898_com.miui.securitycenter.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 27
Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Araştırırken konuya denk geldim.telefonu 3 gün önce aldım,pilinden haberdardim zatende,bu kadar kötü olabilicegni tahmin etmedim.5-6 saat ekran sürelerini görünce,benim tel'de bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım.
Detaylı pil kullanımı paylaşır mısınız?

Oyla:
Üst Alt