- Adım
- Umut Furkan
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Meslek
- Bar Şefi
- Konular
- 99
8.4 çıkmış şimdi onu kurucam.8.3 indirdim beğenmedim hocam miui 11 olan, stabil hangi sürüm önerirsin
8.4 çıkmış şimdi onu kurucam.8.3 indirdim beğenmedim hocam miui 11 olan, stabil hangi sürüm önerirsin
Bir ihtimal olabilir. Geçenlerde uzun süre sonra benim de başıma geldi. Telegram tetikliyor o kesin fakat işin garibi telegram yüklü değildi o sırada. Bununla yaşamaya alışmak gerek sanırım.kulaklık sorunu hâlâ var ya kafayı yiyecem artık donanımsal olduğunu düşünmeye başladım.
Bir ihtimal olabilir. Geçenlerde uzun süre sonra benim de başıma geldi. Telegram tetikliyor o kesin fakat işin garibi telegram yüklü değildi o sırada. Bununla yaşamaya alışmak gerek sanırım.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazla alakalı genel bir sorun da olabilir. Öyle bir durumda sök tak yapmak yerine 532 yi arayıp kapatın hemen kendine gelir kulaklık.telegramdan olduğunu bilmiyordum ama sizde yoksa neden dolayı yapıyor o zaman bazen sök tak sök tak kafayı yiyorum
Nasıl bir bug?Son eu beta kurmayan varsa kurmasin kilit ekranı bug var
Bugün gelen güncellemede yazan bug ya çozmusler galiba yükleyemedim daha amaNasıl bir bug?
Global olup olmadığıňı nasıl anlarızHocam öncelikle teşekkür ederim. Facebookta beni çoğu kişi tanır 21 binlik xiaomi grubum var benimde. Dediğinizi hiç bir sayfada denk gelmedim.
Benim cihaz şuan imei atılmadı pazar günü imei atacağım bl kilidi açılınca.
durum şu ki global romda iken imei attığınız zaman formatlamada imei gitmiyor. Sadece global romda atılan imei ile twrp den başka bir custom roma geçiş yapınca imei uçabiliyor henüz tam çözümü bulunamadı.
Ama kesin çözüm olarak şu var. Bl kilidi açıldıktan sonra twrp yüklenip eu rom ve ya başka bir custom rom yüklenipte imei atılırsa istediğiniz kadar farklı rom değiştirin imei ler uçmaz kalıcı olur. sadece global roma geri dönerseniz sıkıntı yaratabilir. Yakında tamamen onunda çözümü bulunacaktır. Çalışmalar devam ediyor.