Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

developer97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
Telefon bugün elime ulaştı. İthalatçı garantili aldım,imeileri kontrol ettim ithalat yoluyla kaydedilmiş.
Ancak telefonun içinde TWRP kurulu gelmiş. Ayarlardan Miui 11'e güncellemeyi deniyorum, Güncelleme indirdikten sonra restart atmamı istiyor. Restart atınca otomatik olarak twrp modu açılıyor.

Bu güncellemeyi nasıl yaparım?

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Telefon bugün elime ulaştı. İthalatçı garantili aldım,imeileri kontrol ettim ithalat yoluyla kaydedilmiş.
Ancak telefonun içinde TWRP kurulu gelmiş. Ayarlardan Miui 11'e güncellemeyi deniyorum, Güncelleme indirdikten sonra restart atmamı istiyor. Restart atınca otomatik olarak twrp modu açılıyor.

twrp ile geldiyse o telefona işlem yapmışlar bence iade et anlamıyorsan. güncelleme için tam sürümü netten indirip telefona at twrpden kuruluyor

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28

"Team wın recovey project" değil mı? Yani orjınal xıaomı recovery değil. Eğer twrp ıse garantıde bile sorun çıkma ıhtımalı var yanı ıthalatcı garantılıde değildir cihaz. Iade yada degısım iste. Eger siz açtınız felan derlerse bootloader süresini soylersıb

verlieb91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi
Konular
0
Arkadaşlar ürünü aldım ve çok memnunum, fakat telefona root attıktan sonra popup/splash şeklinde kullandığım whatsapp ı artık bu şekilde kullanmak için gerekli ayarı bulamadım. Bahsettiğim özellik whatsapp/ayarlar/bildirimler de bulunan açılır pencere olayına benziyor fakat ekranda başka bir alana taşıyıp boyutlandırma ve arkaplandaki içeriği durdurmadan kullanabilme imkanı vardı. Ekranı bölmeden üstüste kullanma ayarı nedir bilen varmıdır

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Hocam ayarlardan hızlı cevaplar özelliğini bulup aktif edin uygulamanın hangi uygulamalar açıkken popup şeklinde çalışmasını istiyorsanız o uygulamaya tik koyun artık WhatsApp mesajlar gibi uygulamalar tik koyduğumuz uygulama açık iken popup şeklinde açılacak

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
25
daha önce çakma imeili mi6 kullanıyordum. şimdiyse çakma imeili mi9se kullanıyorum. telefonda çekim gücü ve internet berbat. türk telekomdan turkcelle geçiş yaptım şu band20 muhabbeti nedeniyle. 2gde memnunum ama 3g rezalet. sanırım çok ucuza değiştireceğim.

Mehmet alim

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memoooo
Cihazım
mi 9 se
Konular
23
daha önce çakma imeili mi6 kullanıyordum. şimdiyse çakma imeili mi9se kullanıyorum. telefonda çekim gücü ve internet berbat. türk telekomdan turkcelle geçiş yaptım şu band20 muhabbeti nedeniyle. 2gde memnunum ama 3g rezalet. sanırım çok ucuza değiştireceğim.
hocam hattınızın ekmediği yerde badn 20 çekmiyor diyemezsininz band 20 4 g ile alakalı band 20 yi tum telekom firmaları kullanıyor olmayınca çekim kalitesi hız düşüyor bu kesi bilgi .turkcellde max 50 megabit görüyorum artık eskiden 270 megabıt görmüşlüğüm vardı .3g ile band 20 nin hiçbir alakası yok bilginiz olsun

Üst Alt