Masik hocam ama globalde çok kötü değil yani ortalama bir değerde.globalde batarya anlamında gelişme var mı yoksa hala masik mi?
Arkadaşları telefonumda buna benzer ekran bildirimleri alıyorum sürekli oyun oynarkdn vb günde 5 10 kere geliyor ve genelde de bu oluyor bazen içerik değişiyor bunun nedeni geldiğini nasıl bulabilirim yani sonuçta arkaplan da bir uygulama çalışıyor ama ne şarjımi da sömürüyor olabilid yardımci olursanız sevinirim.
Hayır orijinal rom IMEI atılmadı MIUI 11 eea global son sürümCihazınız root lumu?
Masik hocam ama globalde çok kötü değil yani ortalama bir değerde.
Evet çoktan...masikte stabil miui 11 çıktı mı?
Bu istatistikler alınan mıuı romların hıcbırı yeterınce ıyı degıl bence. Ancak ıdare eder olur. Ne sony de ne Huawei de nede eskı xiaomi telefonumda gormedım boyle sıstem ve sıstem uygulamalarının sarj yediğiniResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
8.3 indirdim beğenmedim hocam miui 11 olan, stabil hangi sürüm önerirsinEvet çoktan...