Mi 9 SE almak isteyenlere tavsiye etmiyorum şuana kadar kullandığım en kötü telefon, belki siz bu sorunları yaşamayacaksınız veya yaşamazsınız onu bilemem ama elbet birileri yaşıyor ki bu sorunları görüp duyuyoruz.
Öncelikle ahize sorunundan bahsedeyim; bazen telefonla konuşurken bir dakika veya daha kısa bir süre sonra ahizeden bir cızırtı geliyor ve 5 sn sonra karşıda ki kişinin sesini hiç alamıyorsunuz anca hoparlöre alıp tekrar ahizeye almanız lazım sorunu geçici olarak geçirmek için.
İkincisi ise beni en çok sinir eden ghost touch sorunu yani telefonun dokunmatiğinin kendi kendine basması sorunu, ve bununla birlikte yaşadığım multi touch sorunu (pubg gibi oyunlarda duvarı yumruklamama sebep olur kendisi).
Üçüncüsü ise konudaki kulaklık sorunu sırf bu sorunu gidermek için kablosuz mi airdots pro aldım o da sorunlu çıktı (ses eşitsizliği)

Şaka gibi bir marka ya.
Dördüncüsü ise pil, herkesin de bildiği gibi çok iyi bir pil performansı yok ama keşke diğer sorunlar olmasaydı da sadece pili olsaydı ah ah.
Neyse demem o ki çalışmaya başladığımda aldığım maaş ile ilk işim Samsunga geçmek, zaten eskiden beridir Samsung kullanıcısıydım nerden bulaştım bu Xiaomi denilen illete bende bilmiyorum ama az önce de dediğim gibi bir daha ne ben bulaşırım ne de yakınlarıma aldırtırım. Xiaomi pişmanlıktır. (Benim naçizane görüşüm)