Yardım mi 9 se hayalet dokunuş(ghost touch)

ASIF07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
mi 9 se
Konular
1
2 haftadır Ghost Touch sorunuyla karşı karşıyayım. Genel bir sıkıntı mı var? Güncelleme ile sorun çözülebilir mi? Sürekli olmuyor fakat sık aralıklarla oluyor.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Dokunma uzun basma süresini orta yaptım şimdilik olmadı ama zaten sürekli olmuyordu
O baska bişeye alakalı degıl mı? Mesela uzun ve kısayı denedım sımdı ana ekranda uygulamaların üzerinde ve sure değişmedi. Erişilebilirlıktekı ayar başka dıye biliyorum ben
Ben ilk aldığım sırada oldu, hattâ konusunu açtım. Ekran koruyucu ile ilgili olduğunu anladım sonrasında.
Bıraz farklı o olay hemen her telefonda olabiliyor koruyucudan dolayı. Bızımkı donanımsal bı sorun gıbı.

Oyla:

ASIF07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
mi 9 se
Konular
1
Bu sıkıntıyla karşılaşan arkadaşlar çözümünü bulabildi mi?

Oyla:

mtunc52

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
1
Ekrandaki elektriksel alan ile ilgili sorun olabilir daha çok bozuk şarj cihazı ile şarj edildiğinde bu sorun olabiliyor .Benim başıma Oneplus 1 cihazı varken gelmişti bir türlü düzelmemişti en son artık cihazı gözden çıkarttığım sırada bir olay denedim (Sorumluluk size ait) çakmak manyetosuyla ekranın çeşitli yerlerine ve usb şarj soket girişindeki metal kısımlara birkaç kez elektrik verdim ve cihaz dondu sonrasında reset yapınca inanılmaz şekilde düzelmişti.Bu olayı deneyin demiyorum cihaza bişey olursa sorumluluk kabul etmem ama daha iyi bilen arkadaşlar varsa da bu çözümün "varsa" bilimsel detayını açıklayabilirler.Benim aklıma youtube da izlediğim bir videodan sonra böyle yapmak gelmişti.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Değişen bir şey yok. Aynı sıkıntı devam etmekte.
geliştirici seçeneklerden "işaretleyici konumu" nu açıp bi süre öyle kullanabilir misiniz. hayalet dokunma olduğu zaman ekranın üst kısmındaki değerler değişecek mi bi kontrol edin.

Oyla:

ASIF07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
mi 9 se
Konular
1
geliştirici seçeneklerden "işaretleyici konumu" nu açıp bi süre öyle kullanabilir misiniz. hayalet dokunma olduğu zaman ekranın üst kısmındaki değerler değişecek mi bi kontrol edin.
Değişiyor ghost touch olan yerleri tespit ettim.

Oyla:
Üst Alt