- Adım
- Eren
- Cihazım
- mi9se
- Konular
- 3
bekliycem bir sonraki global resmi rom yayınlanınca gene aynı hatayı alırsam yetkili servise götürüp ücretsiz yazılım attırıcam.
Hindistan yapınca yükleyebildim, teşekkür ederim.Hocam bölgeyi Hindistan yapınız sonra mi app store uygulaması gelecek Netflix i ordadan indirmeyi dener misiniz
arkadaşlar herkeze iyi günler dilerim ilk defa yurt dışı cihazı aldığım için konulara çokkkk uzağım belki daha önce soracağım soru sorulmuş olabilir ama ben göremedim yurt dışı mi 9 se cihazı aldım cihazı aldığım kişi 1 ay sonra tekrar gel imei işlemlerini yapıcam dedi ben cihazı aldıktan belli bir süre sonra 10.3 güncellemesi geldi kurdum sıkıntısz kullandım dün imei işlemlerini yapması için cihazı aldığım kişiye götürdüğümde magisk manager diye bir program kurdu ve teli resetledi ilk aldığımdaki 10.2.2 sürümüne geri döndü kendisine bu durumu sorduğumda güncelleme zamanla gelir dedi cihazım global vrsion şimdi benim öğrenmek istediğim xiomi nin sitesinde mi9 se için 10.2.9.0 güncellemesi gözüküyor yani 10.3 yok benim cihazım resetlenmeden önce nasıl 10.3 güncellemesini aldı birde telefonuma güncelleme ne zaman gelir yoksa ben siteden indirip kendim mi yükliyim
devamlı hata veriyor resim yükleyemiyorumCihazınızın rom bilgilerinin bulunduğu hakkında bölümünün ekran görüntülerini paylaşabilirmisiniz.
Cihazınızın rom bilgilerinin bulunduğu hakkında bölümünün ekran görüntülerini paylaşabilirmisiniz.
Haber - Mi9 Se Sorunlu OTA Güncellemesi !devamlı hata veriyor resim yükleyemiyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi farkettim hocam çok sağol acemiyiz nabalım bede cevap bekliyorum kuş gibi
Hocam bişey daha sorucam benim cihaz güncelleme çıkınca yeni güncellemeyi alır dimi yeni ben bir yerden indirmeden telefon üzerinden güncelleme yapabilecek miyim