Hocam bölgeyi Hindistan yapınız sonra mi app store uygulaması gelecek Netflix i ordadan indirmeyi dener misinizSelamunleyküm
Benim kullanmış olduğum rom bu Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Play store üzerinden Netflixi yüklemek istiyorum ama cihaz sertifikalı değil diyor. Anladığım kadarıyla kullandığım custom ROM denilenden.telefonu ilk aldığımda çin rom yüklüydü miflash pro uygulamasından bunu yükledim. Şimdi ben cihaza twrp yüklesem sonra Xiaomi min verdiği global rom varsa onu yüklesem sertifika sorunu çözülür mü. Birde çin romdayken twrp yüklemeyi denedim ama telefon fastbootta kilitli kalmıştı şans eseri çin roma dönmeyi basarmıştı
Yardımcı olabilir misiniz ?
Mi hesabın açık mı değilse aç birde kurulum dosyasını indirip twrp üzerinden gümcelleyebilirsinmi 9 se 10.3.1.0 Güncellemeden sonra bu hatayı alıyorum alan var mı nasıl bir yöntem izlemeliyim napmalıyım. teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
mevcut rom şuan tekrar teste alınmış olabilir bu yüzden beta ekibinde olmadığınız için bu hatayı alıyorsunuz ve değişenleri göremiyorsunuzmi 9 se 10.3.1.0 Güncellemeden sonra bu hatayı alıyorum alan var mı nasıl bir yöntem izlemeliyim napmalıyım. teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resmi bir açıklama bulamadım bu yüzden net birsey diyemeyeceğimGuncelleme 10.3.1 kaldirildi mi yani kaldirildiysa neden kaldirildi bilgi verirseniz sevinirim.