Magisk yükle twrp den,yeni rom atınca twrpden siliniyor.Dalga mi geciyorsun kardes
Magisk yükle twrp den,yeni rom atınca twrpden siliniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şaka yapıyorum kardeş
Yalniz twrp de silinmis eski haline dönmüş twrp icin bilgisayar mi lazimEyvallah
Ben daha önce miu.eu dan indirdim romu ayarlardan yükledim twrp yüklendi otomatik eğer öyle olmazsa PC lazimEyvallah
Yalniz twrp de silinmis eski haline dönmüş twrp icin bilgisayar mi lazim
Eyvallah gardaşBen daha önce miu.eu dan indirdim romu ayarlardan yükledim twrp yüklendi otomatik eğer öyle olmazsa PC lazim
Trabzon şu hocam benim dediğim doğru mudur acabaHocam ben direk bu romu twrpden kursam sorun olur mu imeil atılmış cihaz 4 wipe yapıp bu romu kursam yeterli midir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam birde buradaki mantığı anlamadım eu betadan, eu stabile yönlendiriyorsunuz daha sonra global kararlı stabil sürüme neden böyle yapıyoruz.
Anladım gibi ilk önce stabil kendi kullandığı rom sonra istediği güncelleme. O zaman bende ilk stabil global Roma daha sonra buraya mı
cihaz açılmazsa format data yaparak romu kurabilirsinizTrabzon şu hocam benim dediğim doğru mudur acaba
Deneyeyim hocam sorun olursa yazarım.cihaz açılmazsa format data yaparak romu kurabilirsiniz
imei alanı farklı olduğu için sorun çıkartmaması gerekiyor, tabi siz farklı şeyleri silmezseniz