- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
- Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar mi 9 lite modeli hak ettiği ilgiyi görememiş gibi geliyor bana. mi 9 lite konusunda bile 2 ana konu var, aynı admin tarafından açılmış ve 2'si de hala açık. anlayacağınız o kadar ilgisiz kalmış redmi note 8 pro derken , mi 9 lite daha cazip gelmeye başladı. 9T'de kızılötesi, hafıza kartı desteği olmaması ve fiyatın daha yüksek olması gibi nedenlerle pek sıcak bakmıyorum. neden 9T bu kadar övülüyor , 9 lite'a göre sadece daha iyi bir işlemciye sahip bir de optik 2x zoom var . onun haricinde 9 liteher açıdan daha iyi. buna rağmen herkes 9T tavsiye ediyor
note 8 pro almak istiyordum ancak şu an için tek sim kaydediliyor. bundan dolayı mi 9 lite araştırıyordum ama 9 lite'ta da 2. sime kayıt yapılması gerekiyormuş, çift sim kayıt yapılırsa band 20 gidiyormuş. bunu önlemenin bir yolu yok mu? çift sim kayıt ederken band 20'den olmayacağımız bir yolu yok mu? bir de 9 lite için şebeke çekim problemi var deniyor ama aslı yok sanırım, daha çok hatalı kayıt yapılan cihazlarda yaşanan bir sorun gibi algıladım ..
bu şartlar altında 9 lite tavsiye eder misiniz? yoksa note 8 pro mu ?
Note 8 pro yani REDMİ serisi yerine tabi ki Mİ serisi olan LİTE tavsiye ederim