Merhaba telefonumu Türkiye'den almıştım Xiaomi mi 9 sistem güncelleyici üzerinden nasıl güncelleyeceğim ve hafızası silinir mi?
* Recovery rom indirme bağlantısını indirerek Sistem güncelleyici üzerinden güncellemeyi kurabilirsiniz.Hafıza silinmez.
2 yıldır yeni farkettim telefonum kutusunda global yazıyor ama sürümüm eu imiş. Şimdi eu olanı indireceğim. Fakat onda android 11 var mı bilmiyorum bakacağımahmtbkts,
Farklı bir rom kullanıyor iseniz, Sistem güncelleyici üzerinden rom geçişi yapamazsınız.
Telefon hakkında kısımının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız.
EEA olarak geçiyor Avrupa sürümü elimdeki. Hala MIUI 12.5 çıkmamış sanırsam globali de kuramıyorum beklemekten başka şansım yok sanırım2 yıldır yeni farkettim telefonum kutusunda global yazıyor ama sürümüm eu imiş. Şimdi eu olanı indireceğim. Fakat onda android 11 var mı bilmiyorum bakacağım
arkadaşlar telefonun bootloader kilidini kapatmıştım şu anda tekrar açtım ve yeniden rom yüklemesi yaptım global stabili şu anda bahsettiğim telefon zil sesi çalma işlemi istediğim müziği seçebiliyorum lakin sistemin şarj tutma konusunda ekran süresinden memnun değilim 12.5 sürümünün şarj konusunda daha iyi olan bir bölgesel romu varmıdır? mesela hindistan romu. cihazın bootloader kilidini açık tutacağım twrp kurmayacağım şarj konusunda ekran süresi iyi olan romları öneri olarak sunmanızı bekliyorum teşekkürler iyi forumlar dilerim.Merhaba arkadaşlar bu 12buçuk stabil sürümü beta ile kullandığım sürümle kıyaslayacak olursak kullandığım beta sürüm daha stabil idi şu anda zill sessini değiştirsem bile kendi bildiği müziği çalıyor şarj tüketimi konusunda sorunlu ve betadaki telefon kapanış stili maalesef ki yok. Şu anki gelen sürüm kullanmış olduğum 12.0.5. sürümü ile aynı özelliklerde diyebilirim. en büyük olayı android 11 sürümü olmuş birde beta 12 buçukta bildirim alanın sola yada sağa alabiliyorken bu unSTABİL olan 12buçuk sürümünde müdahil olamıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada cihazımın 12.5 betadan kararlı 12.0.5. sürümüne çekip recoveryleri kaldırıp bootloaderi kapatıp öyle kullanmaya başladım 3 ay önce.
Yeni sürüm OTA yolu ile geldi sürümlerde uyuşmazlık olabilir diye fabrika ayarlarına getirdim. sonuç yine hüsran.
Teşekkürler hocam, bunu yazmağın çox iyi oldu. Ben indirib betanın 12.6 nın üzerine quracakdım, olayı aydınlatdığın için sayqılar.Merhaba arkadaşlar bu 12buçuk stabil sürümü beta ile kullandığım sürümle kıyaslayacak olursak kullandığım beta sürüm daha stabil idi şu anda zill sessini değiştirsem bile kendi bildiği müziği çalıyor şarj tüketimi konusunda sorunlu ve betadaki telefon kapanış stili maalesef ki yok. Şu anki gelen sürüm kullanmış olduğum 12.0.5. sürümü ile aynı özelliklerde diyebilirim. en büyük olayı android 11 sürümü olmuş birde beta 12 buçukta bildirim alanın sola yada sağa alabiliyorken bu unSTABİL olan 12buçuk sürümünde müdahil olamıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada cihazımın 12.5 betadan kararlı 12.0.5. sürümüne çekip recoveryleri kaldırıp bootloaderi kapatıp öyle kullanmaya başladım 3 ay önce.
Yeni sürüm OTA yolu ile geldi sürümlerde uyuşmazlık olabilir diye fabrika ayarlarına getirdim. sonuç yine hüsran.