- Adım
- isa eksici
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 7
Evet, bende bu ekran bomboş çıkıyor.Bu ekran miResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet, bende bu ekran bomboş çıkıyor.Bu ekran miResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sizde bir sorun var hocam tekrar temiz kurulum yapin benceEvet, bende bu ekran bomboş çıkıyor.
Sizde bir sorun var hocam tekrar temiz kurulum yapin bence
Kardeş benim rom global 11.0.9 ve bootloader kilidi açık. Şu an bu romu yazdığın gibi yapıp twrp den yüklersem telefonuma kaldığım yerden devam edebilir miyim? Programlar, düzen, ayarlar değişmedenİlk yüklemede kameram çalışmadi.
Advanced wipe-- Dalvik/ art cache _ cache _ system işaretleyip romu install ederdeniz veri kaybınız olmadan uygulamayi yüklerseniz
Çalışmayan kamera için uygulama ayarlarından kameraya ait önbelleği silin tekrar açmaya çalışın duzelitor
Evet mi 9Teşekkürler, iki defa temiz kurulum yaptım twrp üzerinden ama sonuç değişmedi. Siz mi 9 mu kullanıyorsunuz?
Emin değilim yaniltmak istememKardeş benim rom global 11.0.9 ve bootloader kilidi açık. Şu an bu romu yazdığın gibi yapıp twrp den yüklersem telefonuma kaldığım yerden devam edebilir miyim? Programlar, düzen, ayarlar değişmeden
Kardeş benim rom global 11.0.9 ve bootloader kilidi açık. Şu an bu romu yazdığın gibi yapıp twrp den yüklersem telefonuma kaldığım yerden devam edebilir miyim? Programlar, düzen, ayarlar değişmeden
Peki sıfırdan rom yüklersem yedekten geri yükleme yaptığımda önceki ana ekran düzeni, ayarlar geri gelir mi? TeşekkürlerMümkün değil...
Format data ŞART.
Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi) Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur.. Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin...forum.miuiturkiye.net
Teşekkürler, iki defa temiz kurulum yaptım twrp üzerinden ama sonuç değişmedi. Siz mi 9 mu kullanıyorsunuz?
Peki sıfırdan rom yüklersem yedekten geri yükleme yaptığımda önceki ana ekran düzeni, ayarlar geri gelir mi? Teşekkürler
Tavsiyenize uyarak sıfırdan rom yükledim ve şu anda yeni rom üzerinden yazıyorum. Rom yükledikten sonra sensörler çalışmaz oldu. (ekran dönmüyor, otomatik parlaklık aktif ama işlevini gerçekleştirmiyor, pusula kalibre olmuyor vs) ne yapmak gerekir?Tavsiye etmiyorum, önceki sistem başlatıcı ile yeni romun sistem başlatıcısı aynı olmadığı için donma,kasma vs sorun oluyor...