- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Mi 9 Global
- Konular
- 10
Miui 11 son betadaki gibi kilit ekraninda parmak izi ile kilit açarken ekran bi gidip geliyor
Sarj %80den 11 e 6 saat 20 dkka benim icin muazzam tel bostayken 7 saatte yuzde 1 yedi bu beta surumu bence cok iyi. Bildirim sesi ses kisma tuslariyla ayarlanmiyor simdilik ayarlardan yapiyorum onun disinda hersey guzel. Birde ustten kaydirarak actigimiz bildirim ve kontrol anel kismina alisamadim hep soldan indiriyordum sag tarafa alismam zor olucak gibi. Tavsiyeeerim bu surumu. 3. Parti uygulamalardaki karanlik modda cok iyi oturmusKullanan arkadaşların tecrübeleri nelerdir ? Sarj süresi, Performans, Herhangi bir sorun var mı yükleyelim mi ?
Sarj fazla gelsin diye fazladan bir ayar yapmadim parlakligi duruma gore elle ayarliyorumMi 9 kullanıyorsun gördüğüm kadarıyla, 6 saat çok iyi şu an 2-3 maks 4 saat alıyorum. Yükleyeyim madem öyle. Herhangi bi kısıtlama ayar vs var mıdır ?
Bu ekran miYeni sürümde düzeleceğini ummuştum ama sorun devam ediyor ; mi 9 telefonda, sol en altta ki tuşa bastığımda son kullanılan uygulamalar ekranda beliriyordu eskiden, MIUI 12 de bu tuş fonksiyonu çalışmıyor, bastığımda boş masa üstü geliyor, bilgisi olan var mı , teşekkürler.