Bende öyle bir sorun olmadı ben APK larin yedeğini almıştım yedekten yükledim yüklediğim bazı apklar marketde olmayanlar ancak sorun olmadı muhtemelen yükleyeceğiz biz APK lari tehdit algılamıyor google hesabını kapatıp birde öyle deneyinizBeta rom yükledim, apkmirrordan indirdiğim apk dosyalarını kurmak istediğimde resmi olmayan kanallardan kurulamaz hatası veriyor.
Neden bu hata gelir, çözümü nedir?
Bence Tek kötü tarafı aşırı pil tüketmesi diğer taraflarını ben beğendim telefon durduğu yerde 8 saat de yüzde 12 pil tüketiyor ancak bu gece muhtemelen 21.1.4 güncelleme yayınlanacak o romu yükleyip bakacağım11 e döndüm ben 12.5 rezalet
21.1.4 geldiginde indirip guncelleyici uzerinden devam edecegiz dimi, sifreleme cozulemedigi icin format data yapilmali her guncellemede denilmisti.Bence Tek kötü tarafı aşırı pil tüketmesi diğer taraflarını ben beğendim telefon durduğu yerde 8 saat de yüzde 12 pil tüketiyor ancak bu gece muhtemelen 21.1.4 güncelleme yayınlanacak o romu yükleyip bakacağım
Evet 20.12.30 veya 28 üzerine flaslaya biliriz format data yapmaya gerek yok yapılsa iyi olur ancak yapılmasa da olur21.1.4 geldiginde indirip guncelleyici uzerinden devam edecegiz dimi, sifreleme cozulemedigi icin format data yapilmali her guncellemede denilmisti.
Otg ile temiz kurulum yapiyorum ben tüm dosyaları geri yuklemek zor oluyor amaEvet 20.12.30 veya 28 üzerine flaslaya biliriz format data yapmaya gerek yok yapılsa iyi olur ancak yapılmasa da olur
Her hafta guncelleme geliyor surekli sifirlarsak isimiz var.Otg ile temiz kurulum yapiyorum ben tüm dosyaları geri yuklemek zor oluyor ama
Ben hatasız bi kurulum olması anlamında sıfırlıyorum siz istediğiniz gibi kurabilirsinizHer hafta guncelleme geliyor surekli sifirlarsak isimiz var.