Rom Mi 9 - Eu Android 11 MIUI 12.6 21.9.28 (29.09.2021)

Faruk89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
10
Hata alanlar için twrp orangefox sitesine gidip son sürüm twrpyi flashladiktan sonra full wipe +factory reset dedikten sonra reboot recovery yapıp romu flashlayin ardından factory reset yaptıktan sonra reboot system diyin ben bu şekilde hatasız kurulum yapabildim
İmei repair işlemi yapılmış cihazlarda factory reset imei yi silmez mi ?

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
Hata alanlar için twrp orangefox sitesine gidip son sürüm twrpyi flashladiktan sonra full wipe +factory reset dedikten sonra reboot recovery yapıp romu flashlayin ardından factory reset yaptıktan sonra reboot system diyin ben bu şekilde hatasız kurulum yapabildim
Full wipe ile kurunca ustune bir daha factory reset gereksiz oluyor, zaten temiz kurulum yapiliyor

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Hayır silmez diye biliyorum ancak siz format data seçin yes yazarak onaylayın bu şekilde yaparsanız kesin silmez ben sürekli bu şekilde yüklüyorum
Tüm verileriniz siliniyor yedek almayı unutmayın

Hmz06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
4
Bazılarında sildiklerini biliyorum
Full wipe ile kurunca ustune bir daha factory reset gereksiz oluyor, zaten temiz kurulum yapiliyor
Evet hocam haklısınız ama ben bu şekilde denedim bende hatasız çalışıyor şuan bu sıkıntı yok sadece arayüz sanırım beta olduğu için azda olsa kasılmalar var umarım MIUI 13 ile kasılma olayları artık son bulur birde uyumadan önce pil tasarrufu açıp öyle uyumama rağmen telefon derin uykuya geçmemiş 8 saatin ardından yaklaşık %10 şarj düşüşü yaşadım

mustoo02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
mi 9
Konular
17
hocam elinize sağlık fakat bir sorunum var bildirim içeriklerini gizlememe rağmen hala içerikler gözüküyor yok mu çaresi?

Hmz06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
4

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
hocam elinize sağlık fakat bir sorunum var bildirim içeriklerini gizlememe rağmen hala içerikler gözüküyor yok mu çaresi?
Hocam tam açıklarsanız ekran kilidi bildirimi yada üsten çıkan bildirim mi
Üsteki bildirmin üstüne basılı tutun çıkan maçı zile basın artık o uygulamanın bildirimi gelmez e. İzin verdiğiniz bildirimin görünmemesi için resimde paylastigimi ayarlarda aratın yani biçim diye istediğiniz ayarı yapabilirsiniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-03-00-45-48-647_com.miui.notification.jpg
    Screenshot_2021-01-03-00-45-48-647_com.miui.notification.jpg
    183,1 KB · Görüntüleme: 10

Hmz06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
4
2 günlük kullanım sonrası sarj konusunda rezalet olduğunu tekrar fark ettim sarjı %35 bırakıp uyudum 8 saat sonra uyandığımda şarj %9 du sanırım kararlı miui 13 gelene kadar miui 12 kullanmayacağım

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
2 günlük kullanım sonrası sarj konusunda rezalet olduğunu tekrar fark ettim sarjı %35 bırakıp uyudum 8 saat sonra uyandığımda şarj %9 du sanırım kararlı miui 13 gelene kadar miui 12 kullanmayacağım
Evet katılıyorum size bu 12.5 in ilk beta (deneme)sürümü olduğu için bu kadar kotu şarj tüketimi vardır diye düşünüyorum belki de sonraki beta sürümlerinde düzeltilir diye tahmin ediyorum. Birde her zaman açık ekranı kapatıp denerseniz o zaman daha az pil tüketiyor

Hmz06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
4
Evet katılıyorum size bu 12.5 in ilk beta (deneme)sürümü olduğu için bu kadar kotu şarj tüketimi vardır diye düşünüyorum belki de sonraki beta sürümlerinde düzeltilir diye tahmin ediyorum. Birde her zaman açık ekranı kapatıp denerseniz o zaman daha az pil tüketiyor
hocam size tavsiyem 9.6.27 sürümü kurun 84 hz ile çok iyi sonuçlar aldım ayrıca en kararlı ve en iyi performansı bu sürümde veriyor miui 12.5 sürümünde işlemci hızzı ve gpu ile oynama yapıpı düşürmüşler adam akıllı bir güncelleme gelene kadar artık bu sürümde kalacağım

Üst Alt