- Adım
- Melik
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 45
eu stabil mi ? bataryasu nasıl gidiyor hocamStabil 11.0.9.0 hocam
eu stabil mi ? bataryasu nasıl gidiyor hocamStabil 11.0.9.0 hocam
Eu hocam bataryam sağlamke n 4.5 5 saat ekran veriyordu şimdi 3 saat alamıyorum bozuldu değişmesi gerekiyoreu stabil mi ? bataryasu nasıl gidiyor hocam
Hocam bu son beta romu yüklü bende 4.5 saat ekran süresi veriyor tabi kullanıma göre değişiyor benim bataryam yüzde yüz şarj olduğunda 2472 mAh gözüküyor yani bataryam yüzde 75 sağlıklı gözüküyor yaklasik 800 mAh eksik doluyor 3300 mAh değil. sizde bir batarya testi yapın. 21.1.6 beta rom pil tüketimi az. Bu şekilde rom seçimi yapın derimeu stabil mi ? bataryasu nasıl gidiyor hocam
ben yeni değiştirdim batryayı 3 saat alıyordum şimdi miui 12 11 10 farketmez şöyle bi 6 saat verse yeterli bana ama vermiyorHocam bu son beta romu yüklü bende 4.5 saat ekran süresi veriyor tabi kullanıma göre değişiyor benim bataryam yüzde yüz şarj olduğunda 2472 mAh gözüküyor yani bataryam yüzde 75 sağlıklı gözüküyor yaklasik 800 mAh eksik doluyor 3300 mAh değil. sizde bir batarya testi yapın. 21.1.6 beta rom pil tüketimi az. Bu şekilde rom seçimi yapın derim
Bende hiç bir sorun yok çok iyi çalışıyor hatta MIUI eu formu takip ediyorum oradakiler de sorun yok diyorlar temiz kurulum yaparsa düzelirson surumu kurdum ayarlar durdu dıyor neysekı kurdum wıfı calısmıyor bu seferde cozomunu bılen varmı
Batarya yeni ola bilir ancak orijinal değilse 3300 mAh değerini vermeye bilir bir test edin bence bu son beta romu kurun bir iki gün rom tam otursun 5 saati alırsınız tabi normal kullanımdaben yeni değiştirdim batryayı 3 saat alıyordum şimdi miui 12 11 10 farketmez şöyle bi 6 saat verse yeterli bana ama vermiyor
Benim batarya pert heralde hocamBende hiç bir sorun yok çok iyi çalışıyor hatta MIUI eu formu takip ediyorum oradakiler de sorun yok diyorlar temiz kurulum yaparsa düzelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Batarya yeni ola bilir ancak orijinal değilse 3300 mAh değerini vermeye bilir bir test edin bence bu son beta romu kurun bir iki gün rom tam otursun 5 saati alırsınız tabi normal kullanımda
Evet öyle gözüküyor geçmiş olsun deji marka bataryayı tavsiye ediyorlar hocamBenim batarya pert heralde hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.