Sohbet Mi 8SE den İphone 7 ye geçtim

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Donanım olarak düşükler bu yanlış değil. Daha az kapasiteye sahipler. En teknolojik çözümleri zamanında sunmuyorlar. Yazılımlarını tasarladıkları donanıma uygun tasarladıkları için sistemleri kaynak yönetiminde başarılı sadece. Yıllardır bu mühendisliğe para istiyorlardı. Son zamanlarda da kur dengesinin iyice bozulmasıyla hak etmediği fiyat etiketleriyle ülke pazarımızda satıştalar. Bahsettiğiniz cihazda 1 gb kapasiteli LPDDR3 RAM bellek mevcut. Nand flash arabimi de düşük donanım düzeyinde.
Çıktığı döneme bakarsak cok iyi bence

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Öncelikle hayirli olsun. Tum iphone ve xiaomi serilerini kullanmis biri olarak, Eger sadelik ve stabilite istiyorsaniz İphone dogru secim olmus.
Tabi 2 senede bir degistiricekseniz :D
Kronik donanimsal sorunlardan geçemeyeceginiz, bataryasi yuzunden sarj aletinin yanindan ayrilamayacaginiz telefondur iphone 7.

Sifir almiyorsaniz veya Alacaginiz telefon iphone 8 Asagisinda ise, İphone almayin.
2 sene ömru var, sonra basliyor zaten dertleri :)

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Benim tavsiyem azıcık daha sıkın dişinizi. Iphone 9 veya SE2 ismiyle yeni bir cihaz yolda. 399$ fiyatından satılacağı öngörülüyor. En azından yeni ve uzun kullanıma uygun bir telefon almış olursunuz.

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Benim tavsiyem azıcık daha sıkın dişinizi. Iphone 9 veya SE2 ismiyle yeni bir cihaz yolda. 399$ fiyatından satılacağı öngörülüyor. En azından yeni ve uzun kullanıma uygun bir telefon almış olursunuz.
Türkiye fiyatı 5 binden aşağı olmaz

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Daha iyimser yaklaşarak ben 3700-4200 lira civarında bekliyorum.

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
Biraz daha üst bir cihaza geçsen anlarım da iphone 7 hiç bir konuda mi 8 se ayarında bir cihaz değil çok gerisinde.
Stabil Romlarla devam etseydin sorun yaşamaz dertlenmezdin. IOS BETA tester olup ordaki betaları test etmeye başlarsan aynı sorunları oradada görürsün.
Sadece ses kalitesi olarak iphone bu cihazın ilerisinde seviye olarak değil de kalite olarak.

Tkalkan1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
11
iPhone bu inanılmaz güvenli dedikleri, çıplak fotoğrafları hacklanip paylaşılan ünlülerin hepsinin kullandığı telefon markası değil mi? Oyun seven birinin günde üç kere şarja takmak zorunda kaldığı, bir oyun indirmek istediğiniz de 250 mb üstü ise wi-fi bulmak zorunda olduğunuz çok kullanışlı telefon. Arabada kullandığınız teybe paylaşım yapmak için başka tv için başka diğer telefonlar için başka program yüklemeniz gereken. Müzikleri ücretli indirdiğiniz çağın ötesi telefon değil mi o? Çok iyi yapmışsınız biz telefonu sadece alo demek için kullananlar anlamasak da eminim süper ötesi bir cihazdır. Şükür namazınız kabul olsun.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

escobarhakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakanay
Cihazım
Mi-9
Konular
6