- Adım
- Yunuscan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 98
evetHocam sai den kurdunuz di mi
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evetHocam sai den kurdunuz di mi
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
???Yaklaşık 2 3 aydır 4.5 g yi açınca anlık şebeke kopmaları oluyor daha önceden yaşamamıştım ama artık ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı, 3g ve 2g de sorun yok, bu sorunu yaşayan var mı, bi çözümü var mı yoksa genel bir sıkıntı mı?
Oluyor bende de arada
Hocam daha da akıvılık istiyorsanız kontrol merkezni ve uygulama kasasını kapatın benceÖncelikle herkesin bayramını tebrik ederim akşam miu eu beta son romunu kurduk bakalım simdilik bir sorun yok ama ilk açılışta simi görmedi cihazı kapatıp tekrar açtım düzeldi temaları çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim yüzer pencere ve gelişmiş karanlık mod haricinde pek bir farkı yok ama merakimizdan kurduk stabilden geçtim temiz kurulum format data ile kurdum geçişler akıcılık sıkıntı yok pil ömrü ne ilerleyen günlerde bakacağım herkese hayırlı olsun mi12
Hocam uygulama kasasını kapattım ama kontrol merkezi ni yapmadım deneyeceğim teşekkür ederimHocam daha da akıvılık istiyorsanız kontrol merkezni ve uygulama kasasını kapatın bence
Rica ederim hocamHocam uygulama kasasını kapattım ama kontrol merkezi ni yapmadım deneyeceğim teşekkür ederim
Birde telefonunuz rootluysa bu konudaki bir önceki sayfada launcher var onu indirin google playdeki "sai" uygulamasından yüklemenizi tavsiye ederim hocam. Saiye root hakkı vermeyi unutmayın. İyi bayramlarHocam uygulama kasasını kapattım ama kontrol merkezi ni yapmadım deneyeceğim teşekkür ederim
Launcherı kurdum saiden fakat nasıl etkinleştireceğimRica ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde telefonunuz rootluysa bu konudaki bir önceki sayfada launcher var onu indirin google playdeki "sai" uygulamasından yüklemenizi tavsiye ederim hocam. Saiye root hakkı vermeyi unutmayın. İyi bayramlar
yüklendi yazdıysa yüklenmiştir hocamLauncherı kurdum saiden fakat nasıl etkinleştireceğim
yüklendiğini de ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönete girin sağ üstteki 3 noktadan sistem uygulamalarını göstere tıklayın. Ordan sistem başlatıcısını seçin. Sürüm: alpha-4.18 ile başlayan varsa kurulmuştur. Yükledikten sonra yeniden başlatmayı unutmayınLauncherı kurdum saiden fakat nasıl etkinleştireceğim
Evet yükledim ve dediğiniz sürüm bilgisi yazmakta kurulumdan sonra yenidende başlattım fakat arayüzde hiçbi değişiklik olmadı mi room en son beta sürümdeyimyüklendi yazdıysa yüklenmiştir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yüklendiğini de ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönete girin sağ üstteki 3 noktadan sistem uygulamalarını göstere tıklayın. Ordan sistem başlatıcısını seçin. Sürüm: alpha-4.18 ile başlayan varsa kurulmuştur. Yükledikten sonra yeniden başlatmayı unutmayın