Rom Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 12 BETA - 20.9.4

irfankorkut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
irfan
Cihazım
mi 8 se
Konular
0
Yaklaşık 2 3 aydır 4.5 g yi açınca anlık şebeke kopmaları oluyor daha önceden yaşamamıştım ama artık ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı, 3g ve 2g de sorun yok, bu sorunu yaşayan var mı, bi çözümü var mı yoksa genel bir sıkıntı mı?
???

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
Öncelikle herkesin bayramını tebrik ederim akşam miu eu beta son romunu kurduk bakalım simdilik bir sorun yok ama ilk açılışta simi görmedi cihazı kapatıp tekrar açtım düzeldi temaları çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim yüzer pencere ve gelişmiş karanlık mod haricinde pek bir farkı yok ama merakimizdan kurduk stabilden geçtim temiz kurulum format data ile kurdum geçişler akıcılık sıkıntı yok pil ömrü ne ilerleyen günlerde bakacağım herkese hayırlı olsun mi12

Yigido2564

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
13
Öncelikle herkesin bayramını tebrik ederim akşam miu eu beta son romunu kurduk bakalım simdilik bir sorun yok ama ilk açılışta simi görmedi cihazı kapatıp tekrar açtım düzeldi temaları çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim yüzer pencere ve gelişmiş karanlık mod haricinde pek bir farkı yok ama merakimizdan kurduk stabilden geçtim temiz kurulum format data ile kurdum geçişler akıcılık sıkıntı yok pil ömrü ne ilerleyen günlerde bakacağım herkese hayırlı olsun mi12
Hocam daha da akıvılık istiyorsanız kontrol merkezni ve uygulama kasasını kapatın bence

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
Hocam daha da akıvılık istiyorsanız kontrol merkezni ve uygulama kasasını kapatın bence
Hocam uygulama kasasını kapattım ama kontrol merkezi ni yapmadım deneyeceğim teşekkür ederim

Yigido2564

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
13
Hocam uygulama kasasını kapattım ama kontrol merkezi ni yapmadım deneyeceğim teşekkür ederim
Rica ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde telefonunuz rootluysa bu konudaki bir önceki sayfada launcher var onu indirin google playdeki "sai" uygulamasından yüklemenizi tavsiye ederim hocam. Saiye root hakkı vermeyi unutmayın. İyi bayramlar

ibrahim198131

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
69
Rica ederim hocam

Birde telefonunuz rootluysa bu konudaki bir önceki sayfada launcher var onu indirin google playdeki "sai" uygulamasından yüklemenizi tavsiye ederim hocam. Saiye root hakkı vermeyi unutmayın. İyi bayramlar
Launcherı kurdum saiden fakat nasıl etkinleştireceğim

Yigido2564

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
13
yüklendi yazdıysa yüklenmiştir hocam

yüklendiğini de ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönete girin sağ üstteki 3 noktadan sistem uygulamalarını göstere tıklayın. Ordan sistem başlatıcısını seçin. Sürüm: alpha-4.18 ile başlayan varsa kurulmuştur. Yükledikten sonra yeniden başlatmayı unutmayın

ibrahim198131

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
69
yüklendi yazdıysa yüklenmiştir hocam

yüklendiğini de ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönete girin sağ üstteki 3 noktadan sistem uygulamalarını göstere tıklayın. Ordan sistem başlatıcısını seçin. Sürüm: alpha-4.18 ile başlayan varsa kurulmuştur. Yükledikten sonra yeniden başlatmayı unutmayın
Evet yükledim ve dediğiniz sürüm bilgisi yazmakta kurulumdan sonra yenidende başlattım fakat arayüzde hiçbi değişiklik olmadı mi room en son beta sürümdeyim

Üst Alt