Hocam uzun kullanımda ne gibi hatalar var yazar mısınız20.5.14 ün üzerine kurdum direkt olarak ve küçükte olsa bir kasmayla karşılaşmadım şimdilik
Birincisi zipli modem dosyasını her romdan sonra tekrar kurmanız gerekiyor. Stabildesin belki sorunlar olabilir istiyosanız temiz kurulum yapınHocam bende STABİL sürümü yüklü şuanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir, yeni versionu TWRP den dalvik system cache wipe lasam ve formatlasam direk üstüne yeni versionu kursam olurmu? birde zip li modem dosyasını gene TWRP den install desem yeterlimi ?
Tek hata gördüm 1 haftadır. O da karanlık moddayken chrome da yeni sekme açınca simgeler beyaz olmuyor ve gözükmüyorlar. Şimdilik başka soruna denk gelmedim. He birde bayağıdır aosp rom kullanıyordum o yüzden yazı tipi hoşuma gitmedi. O kadar başka bir sorunla karşılaşmadım. Fakat telefonuda pek fazla kullandıgım söylenemez şu zamanlarda.Hocam uzun kullanımda ne gibi hatalar var yazar mısınız
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl pasif halr getiriyoruz hocam kontrol merkeziniMIUI 12 de anladığım kadarıyla kasmaların nedeni uygulama kasası ve kontrol merkezi. İki si de pasif hale getirildiğinde akıcı bir kullanım sunuyor.