Rom Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 12 BETA - 20.9.4

Raistlin53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
Poco F5
Konular
10
Bu animasyon kasmalari 11 den beri devam ediyor bunu cozememek cokmu zor enteresan

azmican

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Azmi
Cihazım
Özgür
Konular
0
Twrp den dalvik system cache temizleyip , telefonun içine kopyaladığım , xiaomi.eu_multi_MI8SE_20.5.7_v12-10.zip i kurmak yeterlimi? Extra bişey yapmaya gerek varmı ?

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Gcam kurabilen varmı

Eminde

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8 se
Konular
20
Twrp sürümü bu şekilde 20.5.7 sorunsuz yükleyebilirmiyim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miroom stabil son sürüm kullanmaktayım android versiyonumda 10

GadReg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
25
En Son Rom Olan 20.5.57 İndirdim Ve Temiz Bir Kurulum Yaptım Ve Gözlemlediklerim Paylaşmak İstedim Geçicek Arkadaşlara Referans Olur.

Geçmek İsteyen Arkadaşlar Öncelikle Bilmeleri Gereken Rom Stabil Çalışmıyor Donma Takılmalar Var Animasyonlar Arasında Geçiş Yaparken Kasıyor Azıcık Olsada Bir Yerden Sonra Göze Batıyor.

Gcam Kullanmaz Hale Geliyor Ve Youtube Vanced Rootlu Bir Biçimde Kuramıyorsunuz Ancak Rootsuz Şekilde Yükleyebilirsiniz.

Bazı Arkadaşlar WhatsApp da İsimlerin Gözükmediğini Söylemiş Çözümü İse WhatsApp İconuna Basılı Tutup Uygulama Hakkında Dedikten Sonra İzinlerden Depolama Ve Kişilere İzin Verince Düzeliyor Eğer Hala Devam Ediyorsa Hata Önbelleği Temizleyin.

Dolby v7.2 Ve Dolby Atmos v5 Çalışıyor.

Pil Nasıl Derseniz Kendim Full Şarjla 5-6 Saati Gördüm İyi Gidiyor Ancak Bazı Kişilerde 3-4 Saat Ekran Süresi de Verebiliyor.

Bildirim Paneli iPhone Gibi Olmuş Kötü Durmuyor Ancak Alışmanız Biraz Vakit Alabilir.

Herhangi Bir Sorunuz Olursa Yazarsanız Cevaplayabilirim.

Twrp den dalvik system cache temizleyip , telefonun içine kopyaladığım , xiaomi.eu_multi_MI8SE_20.5.7_v12-10.zip i kurmak yeterlimi? Extra bişey yapmaya gerek varmı ?

Modem Dosyasını Flashlamanız Gerek Root İstiyorsanızda Magisk Yüklemeniz Gerekmekte

Hocam 20.4.30 dan 20.5.7 ye geçerken 4 wipe mı yapmalıyım nasıl geçicem

Oto Güncellemeden Geçebilirsiniz Ama Twrple Yükleyecekseniz 4 Wipe Yapmanıza da Gerek Yok

Eminde

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8 se
Konular
20
Twrp sürümü bu şekilde 20.5.7 sorunsuz yükleyebilirmiyim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Miroom stabil son sürüm kullanmaktayım android versiyonumda 10
?

Yigido2564

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
13
En Son Rom Olan 20.5.57 İndirdim Ve Temiz Bir Kurulum Yaptım Ve Gözlemlediklerim Paylaşmak İstedim Geçicek Arkadaşlara Referans Olur.

Geçmek İsteyen Arkadaşlar Öncelikle Bilmeleri Gereken Rom Stabil Çalışmıyor Donma Takılmalar Var Animasyonlar Arasında Geçiş Yaparken Kasıyor Azıcık Olsada Bir Yerden Sonra Göze Batıyor.

Gcam Kullanmaz Hale Geliyor Ve Youtube Vanced Rootlu Bir Biçimde Kuramıyorsunuz Ancak Rootsuz Şekilde Yükleyebilirsiniz.

Bazı Arkadaşlar WhatsApp da İsimlerin Gözükmediğini Söylemiş Çözümü İse WhatsApp İconuna Basılı Tutup Uygulama Hakkında Dedikten Sonra İzinlerden Depolama Ve Kişilere İzin Verince Düzeliyor Eğer Hala Devam Ediyorsa Hata Önbelleği Temizleyin.

Dolby v7.2 Ve Dolby Atmos v5 Çalışıyor.

Pil Nasıl Derseniz Kendim Full Şarjla 5-6 Saati Gördüm İyi Gidiyor Ancak Bazı Kişilerde 3-4 Saat Ekran Süresi de Verebiliyor.

Bildirim Paneli iPhone Gibi Olmuş Kötü Durmuyor Ancak Alışmanız Biraz Vakit Alabilir.

Herhangi Bir Sorunuz Olursa Yazarsanız Cevaplayabilirim.

Modem Dosyasını Flashlamanız Gerek Root İstiyorsanızda Magisk Yüklemeniz Gerekmekte

Oto Güncellemeden Geçebilirsiniz Ama Twrple Yükleyecekseniz 4 Wipe Yapmanıza da Gerek Yok
Hocam yani direkt ota ile güncelleyebilirim ekstra birşey yapmama gerek yok saolun

Temiz kurulum yapmanız gerek hocam

Üst Alt