Rom Mi 8 Se Xiaomi.eu Miui 12.0.2.0 Stabil Sürüm İndirme Bağlantıları

Xependios

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
13

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-10-04-00-26-29-412_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-10-04-00-26-29-412_com.miui.securitycenter.jpg
    221 KB · Görüntüleme: 37

veyselkina72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
veysel
Cihazım
mi5s
Konular
0
Buyrun hocam sarj gözüken yerde bilgisayara takmıştım dosya almak için sarj değil orası
4 saat ekran süresi mi sadece youtube bile 3 saat zor aldım 6 saatin hepsi youtube mu yoksa oyun vb diğer uygulamalar varmı tabi benimki 12.01 sürüm 12.02 yî bilmiyorum

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xependios

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
13
4 saat ekran süresi mi sadece youtube bile 3 saat zor aldım 6 saatin hepsi youtube mu yoksa oyun vb diğer uygulamalar varmı tabi benimki 12.01 sürüm 12.02 yî bilmiyorum

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst sürüme geçin hocam 12.0.1 sarj emiyordu resmen bu artık yoğun kullanımda bir günü çok rahat çıkarıyor zorlasam 7 saat alırım oyun vs oynamıyorum among us harici ama netflix youtubedayım sürekli, parlaklık ortalarda

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-10-04-02-42-46-959_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-10-04-02-42-46-959_com.miui.securitycenter.jpg
    235,1 KB · Görüntüleme: 35

NslashA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
0
beta son sürümü kullanıyordum bunu indirdim twrp den yükledim kurulum bittikden sonra telefon açılıyor sim kartı şifresi sormuyo ekran kilidini açıyorum yuvarlak çıkıyor ve kendini kapatıp twrp ye dönüyor kendi kendine sebebi nedir ?
bende de aynı sorun oldu daha önce hiç yaşamamıştım. stabil versiyonu flaşladıktan sonra modem dosyası ve magiski flashlayıp wipe dalvik cache yapıp yeniden başlattım. Diğer sürümlerde hiç bir sorun yaşamamışken aynı sorun çıkıyor. Yaşayıp çözebilen var mı?

hknyllmz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
25
yok mu koca forumda yardım edebilecek birisi

Eu Stabil 11.0.3 Android 9 romundayım direkt olarak bu roma geçsem sıkıntı yaşar mıyım twrp sürümü 0331 bilgisayarım olmadığı için wipe format data yaparsam rom dosyası da kaybolur. Roma direkt geçiş yapıp rom dosyası yüklendikten sonra wipe felan yapsam?

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
yok mu koca forumda yardım edebilecek birisi

Eu Stabil 11.0.3 Android 9 romundayım direkt olarak bu roma geçsem sıkıntı yaşar mıyım twrp sürümü 0331 bilgisayarım olmadığı için wipe format data yaparsam rom dosyası da kaybolur. Roma direkt geçiş yapıp rom dosyası yüklendikten sonra wipe felan yapsam?
Dostum sana tavsiyem SkyHawk REcovery kur. Official sürüm öyle zırt pırt recovery değiştirmezsin. XDA'da konusu mevcut. Fastboota al bahsettiğim recovery'yi kur. Sonra Recovery modunda telefonu aç format data yap (hepsinden önce yedek alınacak dosyaları yedekle) recovery'yi yeniden başlat (telefonu değil). Daha sonra ROM ve modem dosyası kurulumunu yap. Sonrada telefonunu kur. Benim naçizane tavsiyem Pixel Experience ROM'unu kullanman. Bu saatten sonra MIUI bizim telefonlara pek bir şey vaadetmiyor.

Xependios

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
13
Dostum sana tavsiyem SkyHawk REcovery kur. Official sürüm öyle zırt pırt recovery değiştirmezsin. XDA'da konusu mevcut. Fastboota al bahsettiğim recovery'yi kur. Sonra Recovery modunda telefonu aç format data yap (hepsinden önce yedek alınacak dosyaları yedekle) recovery'yi yeniden başlat (telefonu değil). Daha sonra ROM ve modem dosyası kurulumunu yap. Sonrada telefonunu kur. Benim naçizane tavsiyem Pixel Experience ROM'unu kullanman. Bu saatten sonra MIUI bizim telefonlara pek bir şey vaadetmiyor.
Bana göre aosp romlar çok bir şey vaadetmiyor hocam. Pixel Experience romu 1 hafta kadar kullanabildim MIUI arayüzüne alışan biri kesinlikle AOSP kullanamaz bence bomboş çünkü.

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Bana göre aosp romlar çok bir şey vaadetmiyor hocam. Pixel Experience romu 1 hafta kadar kullanabildim MIUI arayüzüne alışan biri kesinlikle AOSP kullanamaz bence bomboş çünkü.
Açıkçası göreceli kavram bu işte. Kimi çok kalabalık, özelleştirilebilir arayüz seviyor kimi de benim gibi sade. Google uygulamalarının tüm yeteneklerini kullanabiliyorsun. Ekstra mi uygulamaları kalabalığı yok. Pixel Türkiyede satılsa garantili şekilde alırım. Kafa rahat :D

Xependios

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
13
Açıkçası göreceli kavram bu işte. Kimi çok kalabalık, özelleştirilebilir arayüz seviyor kimi de benim gibi sade. Google uygulamalarının tüm yeteneklerini kullanabiliyorsun. Ekstra mi uygulamaları kalabalığı yok. Pixel Türkiyede satılsa garantili şekilde alırım. Kafa rahat :D
Tabi göreceli hocam ama sadelik ilk önce baya hoşuma gitti sonra farkettim ki ben aosp arayüzüne hiç alışamıyorum :D miui android platformundaki en iyi arayüz bence.

Üst Alt