Rom Mi 8 Se Xiaomi.eu Miui 12.0.2.0 Stabil Sürüm İndirme Bağlantıları

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
doğrudan twrp üzerinden install yaparak rom u ve modem dosyasını yükledim. Şimdilik bir sorun yok. Gayet güzel akıcı, beğendim.
Kernel sürümü nedir acaba bu ROM'un ?

fuicoi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

fuicoi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
versiyonundan geçtım.
twrp 3.3.1-xmsirius

fuicoi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
twrp sürümün aynı ise destekliyor olması lazım. ancak yine de çok önemli verilerin varsa yedeklemeni öneririm. ben ne olu olmaz diye fotoğrafların olduğu DCIM klasörünü yedeklemiştim.
yalnız sendeki twrp sürümünü ve destekleyip desteklemediğini tam kontrol edersen iyi olur, twrp 3.3.1-xxx ile başlayıp -xxx versiyonları farklı sürümler dolaşıyor. bazılarında sorun çıkabiliyor. son twrp sürümünü daha önce yükselttiğimde bir çok twrp sürümünü denemek zorunda kalmıştım.
bu konuda çok bilgi sahibi değilim. Bilgi sahibi arkadaşlar twrp paylaşırsa daha iyi olur.

hknyllmz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
25
twrp sürümün aynı ise destekliyor olması lazım. ancak yine de çok önemli verilerin varsa yedeklemeni öneririm. ben ne olu olmaz diye fotoğrafların olduğu DCIM klasörünü yedeklemiştim.
yalnız sendeki twrp sürümünü ve destekleyip desteklemediğini tam kontrol edersen iyi olur, twrp 3.3.1-xxx ile başlayıp -xxx versiyonları farklı sürümler dolaşıyor. bazılarında sorun çıkabiliyor. son twrp sürümünü daha önce yükselttiğimde bir çok twrp sürümünü denemek zorunda kalmıştım.
bu konuda çok bilgi sahibi değilim. Bilgi sahibi arkadaşlar twrp paylaşırsa daha iyi olur.

konunun ilk sayfalarında yer alıyor orda paylaşmışlar .img olarak yükleyerek 3.3.1 sürümüne güncelledim android 9 olduğu için geçmeye çekiniyorum şuan and 10 olarak geçiyor herkes...

Eqrmcnoztqv01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem Can
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi 8 Se Miui 12 Stabil Sürüm Çıktı

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Veya

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Modem Dosyası:
Rom kurulumundan veya guncellemeden sonra muhakkak yüklenmesi gerekiyor. Yuklenmedigi takdirde şebeke olmaz

Modem Dosyası:
Rom kurulumundan veya guncellemeden sonra muhakkak yüklenmesi gerekiyor. Yuklenmedigi takdirde şebeke olmaz
a

Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusunuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.​
Arkadaşlar ben bu romu temiz kurulum yaparak yükledim gayet herşey stabil fakat tek sorunu arama Felan gelince telefon durduruldu hatası veriyor arama ekranı gelmiyor

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Dayanamadım kurdum ROM'u şu an Pixel Experience ROM'una geri dönüyorum :D