Rom Mi 8 Se Xiaomi.eu Miui 12.0.2.0 Stabil Sürüm İndirme Bağlantıları

Szr731

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi8se
Konular
7
Miu 12.0.1 yüklü ama telefonda anlık kasmalar donmalar yaşıyorum bildirim problenleride oldu ne yapmam gerekli miu11 e dönsem nasıl olur veya başka bir önerisi olan varmı android 10 eustabil

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
PE ROM kullanımı ve akıcılığına çok alıştım hocam. MIUI 11.2 nin son uygun betası bu kadar hızlı en güncel ROM olarak.
Ben de aynı durumdayım. Başka hiçbir custom romda bu akıcılığı bulamıyorum, evox da bile. Bilemiyorum sadelik ve akıcılık hoşuma gidiyor artık. İnsan zamanla değişiyor demek ki :) Eskiden çok severdim her yerin özellikleriyle oynamayı, artık dokunmuyorum bile. :)

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Ben de aynı durumdayım. Başka hiçbir custom romda bu akıcılığı bulamıyorum, evox da bile. Bilemiyorum sadelik ve akıcılık hoşuma gidiyor artık. İnsan zamanla değişiyor demek ki :) Eskiden çok severdim her yerin özellikleriyle oynamayı, artık dokunmuyorum bile. :)
Ben en başından beri aradığımı Pixel ROM'da buldum açıkçası :D Ekstra kafa karışıklığı yok, her şey net. Çok özelleştirme merakım da yoktur. Birde yani PE telefonu MIUI'dan daha güncel tutuyor kerneline kadar :D

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Arkadaşlar son sürümle ilgili olumlu yorumlar üzerine MIUI 12 stabil'e geçmeyi düşünüyorum. Yalnız benim için GCam oldukça önemli, bu sürümde gcam fix çalışıyor mu? Teşekkürler

justwatchout

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
F2 Pro + MI8SE
Konular
0
Miu 12.0.1 yüklü ama telefonda anlık kasmalar donmalar yaşıyorum bildirim problenleride oldu ne yapmam gerekli miu11 e dönsem nasıl olur veya başka bir önerisi olan varmı android 10 eustabil
Bende de o güncellemede o durumlar vardı 12.0.2 kurunca yok oldu diyebilirim, dönmeden önce bu sürümü denemenizi öneririm

hknyllmz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
25
hala güncellemeye korkuyorum eu stabil 11.0.3 var miui 11e direk geçmiştim. Android 9dayım önce android 10 romuna mı geçiş yapmam gerekiyor. twrp sürümün 0331

mehmetdalan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi8
Konular
0
arkdaşlar bende android 9PKQ1.181121.01 mıuı sürümüde mıuı 11 revos 9.12.24 var bana yetiyorda mıuı 12ye geçmek istiyorum geçebilir miyim acaba android 10 fix yazıyorda benim androidde olmaz mı ? ne yapmam gerek

Üst Alt