- Adım
- Sezer
- Cihazım
- Mi8 se
- Konular
- 4
10.2.2 mi bu eu stable?Yeni sürüm geldi arkadaşlarResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
10.2.2 mi bu eu stable?Yeni sürüm geldi arkadaşlarResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hoş geldiniz hocam bende forum da yeniyim, dosyayı indirirsiniz fakat kurulumu yapmaz twrp üzerinden gerçekleştireceksiniz bende öyle yaptım. Rehber - Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.2.3-1227 Otomatik Yükleme Aracı
Merhabalar;
Malum bir kaç yere baktım fakat konuyu bulamadım. Kullanmakta olduğum cihazım mi 8 se ve twrp 3.2.3-1102 yüklü ayrıca xiaomi.eu 10.2 2.0 pebcnxm (stable) yüklü.Okuduğum kadarıyla beta 9.2.15 var ve yenilikleri seven takip eden birisiyim. 1. cisi direk telefona indirp dosya seç üzerinden geçişi sağlıya bilirmiyim yada deneyimli arkadaşların açıkmalarında ki gibi twrp üzerinden direk yükleme yapabilir miyim. Sanırım yüklü uygumalarımın hepsi silinmiş olacak. Konu hakkında yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Kararlı romdan beta'ya geçeceğiniz için evet tüm verilerinizin silinmesi gerekli. Dolayısıyla mutlaka yedeklerinizi alınız. Sistem güncelleyici üzerinden değil TWRP ile yeni rom kuruyormuş gibi kurulum yapmalısınız.
Şu anda ben kararlı rom kullanıyorum. Çok ciddi olarak değerlendirmese de beta romlarda ufak tefek sorunlar olabiliyor bu nedenle tavsiyem kararlı romu kullanmaya devam etmeniz yönünde olur.İlgin ve alakan için çok teşekkürler, bilgi seviyen ileri düzeyde bu konularda stable kalmak mı daha makul yoksa beta üzerinden ilerlemek mi?
Tekrardan çok teşekkürler bilgi verici tecrübelerini paylaştığın için.Şu anda ben kararlı rom kullanıyorum. Çok ciddi olarak değerlendirmese de beta romlarda ufak tefek sorunlar olabiliyor bu nedenle tavsiyem kararlı romu kullanmaya devam etmeniz yönünde olur.
İyi ki stable romdan vaz geçmemişim, sanırım şuan için tek seçenek 10.2.2.0 gibi görünüyor. SaygılarGüncellemeyi yaptım uzun ekran görüntüsü alınmıyor ve karanlık modu nasıl açacağım. Bu arada gece modu "çöp"