bende 10.2.2 sürümüne guncelledim twrp uçtu
kararını siz verin9.2.14 le 9.2.15 arasında ne fark var?
teşekkürler hocam pc imkanim yok şuan olana kadar beklicez artıkMagisk yoksa uçar normal bir durum , tekrar kura bilirsin otomatik kurulum ile
eğer hep uğraşmayayım dersen , mi-room kurarsan içerisinde var magisk hiç uçmuyor o zaman ,
teşekkürler hocam pc imkanim yok şuan olana kadar beklicez artık
Arkadaşlar herkese merhabalar xioami ailesine yeni giriş yaptım ilk kez yazıyorum
Mi8 SE model kullanmaktayım, bende bu sabah saat 5 gibi yükledim herhangi bir sorun yok, açık olmam gerekirse detaylı şekilde inceleyemedim, çünkü çok yeniyim android sistemlerde rom robot wipe IMEI silinme korkusu korka korka güncelleme yapıyorum, dosya yöneticisinde zipli sistem dosyaları haricinde 1,5-1,4-1,6-1,8gb boyutlarında 8-10 tane sistem dosyaları var direk dahili depolamanın içersinde bu dosyalar daha önceki güncellemelerden kalan dosyalarmı? Temiz kurulum nasıl yapabilirim, forumda konulara bayağı bir baktım ama bulamadım iyi bakamadım sanırım, birde play store şarji %40 civarlarında tüketiyor bunun nedeni nedir, yardımcı olup bilgilerinizi benimle paylaşılamaz çok minnettar olurum.
Anlatım yaptıgım konuda var detaylı baka bilirsin ,
Aslında korkacak bir durum yok , güncelleme ile bir şey olmaz telefona ,
detaylı buradan konuyu tamamen okumanı tavsiye ederim ,
Diğer - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme Sorunları)
9.2.14 le 9.2.15 arasında ne fark var?
Başka fark yoksa 1.6 Gb indirmeye değmez hocam.9.2.15:
- Çalar saat sorunu düzeltildi
- Hesap makinesi uygulaması karanlık modla uyumlu hale geldi