- Adım
- Mert
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8 SE
- Konular
- 12
Ben mobil veri açıyorum. Kapatınca hala H yazısı kalıyor orada mobil veri açıkmış gibi duruyor. Sizde de bu oluyor mu?
Abdulhamit hocamın sabrı olmasaydı ......Sizin adınıza sevindim...azmin zaferi dediğimiz işte tam da bu...
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Evet oluyor ama bu şebeke ile alakalı yani E harfi 2 şebeke H harfi 3g LİTE ise 4.5 g şebeke demek veri ile alakası yok şimdi 5 g geldiğinde ne yazacak acaba ama sanırsam bu romlar 5 g de gelecek gibiBen mobil veri açıyorum. Kapatınca hala H yazısı kalıyor orada mobil veri açıkmış gibi duruyor. Sizde de bu oluyor mu?
twrp play store den indirdim dediginiz surumu nereden indirebilirim.link varmiYeni sürümü yükleyebilmeniz için yeni twrp sürümünü indirip telefona kurmanız gerekiyor. mi8se konularında twrp otomatik yükleme aracı konusuna girip 8.12.27 ve sonrası için olan twrp yi telefona kurup dener misiniz?
Olay storede twrp yo forumda var By.TRabZonLu™ ustanın çalışması çok güzel anlatmış yükleme şeklini yanlış anlamış olmalısınız linki aşağıdatwrp play store den indirdim dediginiz surumu nereden indirebilirim.link varmi
Twrp yi güncellemen gerekli sabit konuda mevcut ,
8.12.27 romu flaslayin rom yuklendikden sonra twrp tamamen silinecek peşine twrp 3.2.3 1227 yi fesbootdan yükleyin sonra 9.1.10 romu flaslayin ama temiz kurulum olsun o zaman rom hatasız olurŞuan telefonun üzerindeki rom 10.0.1.0.Bu rom yüklüylen Twrp 3.2.3-1227 yüklediğimde twrp açılmıyor.Hangi roma geçip yüklememiz gerekli ?
8.12.27 romu flaslayin rom yuklendikden sonra twrp tamamen silinecek peşine twrp 3.2.3 1227 yi fesbootdan yükleyin sonra 9.1.10 romu flaslayin ama temiz kurulum olsun o zaman rom hatasız olur