Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beytullahbkc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beytullah
Cihazım
Mİ12T
Konular
8
Ben 9.1.10 dun yükledim kullandım deneyim dedim
Hiç bir sıkıntı görmedim pil tüketimi normal stabil 10.0.1 kullandım hemen hemen aynı pil tüketimi tamamen kullanıma bağlı oluyor ekran parlaklığı açılan programlar telefon görüşmesi v.s gibi etkenler
bu romda çentik tekrardan gelmiş güzel olmuş tam siyah yapıyor şebekeyi pil göstergesini Altan diyor başarılı
ikinci değişim şebeke eklenmiş acaba bu 5g denilen şebeke seçeneğini bu araştırmak lazım
sonuc olarak benim şahsi görüşüm sorunsuz çek güzel rom emeği geçenlerin eline sağlık
kurulumu twrp 3.2.3. 1227 ile yükleyin temiz kurulum yapmayı deneyin çünkü eski romdan kalanlar pili ve performansı etkiler

note5 prodan geçiş yaptım geldiğinde 8.12.27 I beta sürümü gözüküyor bende güncellemek istiyorum ama dediğiniz gibi güncelleyip fabrika ayarlarına sıfırlayıp temiz kurulumdan yanayım ancak telefonu aldığım kişi telefonu sıfırlarken ayarlardan değilde başka bir şekilde formatlamamı söylemişti nasıl format atabilirim yardımcı olabilirmisin ?

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
note5 prodan geçiş yaptım geldiğinde 8.12.27 I beta sürümü gözüküyor bende güncellemek istiyorum ama dediğiniz gibi güncelleyip fabrika ayarlarına sıfırlayıp temiz kurulumdan yanayım ancak telefonu aldığım kişi telefonu sıfırlarken ayarlardan değilde başka bir şekilde formatlamamı söylemişti nasıl format atabilirim yardımcı olabilirmisin ?
Muhtemelen imeil için demiştir twrp ile format deyip yes yapın imeile zarar vermez bendeki 8 de ye vermiyor

beytullahbkc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beytullah
Cihazım
Mİ12T
Konular
8
Muhtemelen imeil için demiştir twrp ile format deyip yes yapın imeile zarar vermez bendeki 8 de ye vermiyor
şuanki sürümden 9.1.10 sürümüne geçmeye değer mi ? google camera geliyor mu bu güncelleme ile ?

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
şuanki sürümden 9.1.10 sürümüne geçmeye değer mi ? google camera geliyor mu bu güncelleme ile ?
Benim telefonum 8 se ben memnunum gayet iyi Google camare gelmiyor onu siz yüklüyoruz dikkat edilecek husus twrp 3.2.3 1227 sürümünü kurun sonra yükleyin en azından 8 se Lee için boyle

alisemiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
semiz
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yeni sürümmü çıktı acaba

beytullahbkc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beytullah
Cihazım
Mİ12T
Konular
8
güncellemeyi yükledim ama mi ekranında android yazısında kaldı

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
güncellemeyi yükledim ama mi ekranında android yazısında kaldı

Twrp girip açıkken yedeklerinizi alın oradan sonra , wipe yapın açılmaz ise tekrar sıfırdan rom kurun , stabil kurun bence beta değil ,

beytullahbkc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beytullah
Cihazım
Mİ12T
Konular
8
Twrp girip açıkken yedeklerinizi alın oradan sonra , wipe yapın açılmaz ise tekrar sıfırdan rom kurun , stabil kurun bence beta değil ,
stabil rom kurdum. şöyle ki twrp başarılı dedi bende stabil rom yükledim kendi kendine recovery tarzı bir şekilde yükledi sonra mi android yazısında kaldı andorid yazısının üstündeki noklar hareket ediyor ama bir şey olduğu yok. sonra tekrar başlattım gene fastboot kaldı tekrar twrp yükledim ortalık çok karıştı anlıcağınız

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
stabil rom kurdum. şöyle ki twrp başarılı dedi bende stabil rom yükledim kendi kendine recovery tarzı bir şekilde yükledi sonra mi android yazısında kaldı andorid yazısının üstündeki noklar hareket ediyor ama bir şey olduğu yok. sonra tekrar başlattım gene fastboot kaldı tekrar twrp yükledim ortalık çok karıştı anlıcağınız

açılırken restart etmesi başa gelen şeylerden ama twrp varsa düzelte bilirsiniz twrp yüklerken bazen fast boot açılıyor ama orası fastboot değil kapatıp kendiniz girin fast boot o aldatıcı oluyor , birde twrp yükledik den sonra magisk yükleyin yoksa twrp uçuyor ,

beytullahbkc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beytullah
Cihazım
Mİ12T
Konular
8
açılırken restart etmesi başa gelen şeylerden ama twrp varsa düzelte bilirsiniz twrp yüklerken bazen fast boot açılıyor ama orası fastboot değil kapatıp kendiniz girin fast boot o aldatıcı oluyor , birde twrp yükledik den sonra magisk yükleyin yoksa twrp uçuyor ,
kapatıp kendim nasıl giricem ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt