Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
9.1.10 dan sonra ekran sürem 7.5-8 saatten 4 saate düştü. Bu sorunu yaşayan var mı? Haftaya doğru düzgün bir sürüm yayınlanırsa birdaha güncelleme yüklememeyi düşünüyorum.
sen hangi eu beta rom vardı ?

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
9.1.10 dan sonra ekran sürem 7.5-8 saatten 4 saate düştü. Bu sorunu yaşayan var mı? Haftaya doğru düzgün bir sürüm yayınlanırsa birdaha güncelleme yüklememeyi düşünüyorum.
Hocam bende 9.1.10 sürümü kullanıyorum memnunum şimdilik
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Hocam bende 9.1.10 sürümü kullanıyorum memnunum şimdilik
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çoooooooooooooooooooooooooooook uzun uğraşlar sonucu ama gerçekten çok fazla uğraştım 9.1.10 Allahın izniyle yüklendi.Deneyim deneyimleyip yazacağım hocam.

Ama sakın ha Stabile geçmeyi düşünmeyin.Bunu neden dediğimi geçince anlayacaksınız beta 9.1.10 a kadar kullanmış bir insan stabili kaldıramaz. Ekran süresi 7 saat ama ekran süresi batsın ben betanın akışkanlığına hayranm :$ <3 BETA <3 haha--

qiuuip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
12
Çoooooooooooooooooooooooooooook uzun uğraşlar sonucu ama gerçekten çok fazla uğraştım 9.1.10 Allahın izniyle yüklendi.Deneyim deneyimleyip yazacağım hocam.

Ama sakın ha Stabile geçmeyi düşünmeyin.Bunu neden dediğimi geçince anlayacaksınız beta 9.1.10 a kadar kullanmış bir insan stabili kaldıramaz. Ekran süresi 7 saat ama ekran süresi batsın ben betanın akışkanlığına hayranm :$ <3 BETA <3 haha--
Ben bu yazdığınızı okumadan 1 dakika önce stable ye geçmeyi düşünüyordum :D

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288

Sizin adınıza sevindim...azmin zaferi dediğimiz işte tam da bu...8=)Yes~~

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

feelshn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
17
selam arkadaslar benim mi 8 se guncellemiyorum hata veriyor zip olarak da denedim twrp den guncellemiyor mi logosunda kaliyor

qiuuip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
12
selam arkadaslar benim mi 8 se guncellemiyorum hata veriyor zip olarak da denedim twrp den guncellemiyor mi logosunda kaliyor
Yeni sürümü yükleyebilmeniz için yeni twrp sürümünü indirip telefona kurmanız gerekiyor. mi8se konularında twrp otomatik yükleme aracı konusuna girip 8.12.27 ve sonrası için olan twrp yi telefona kurup dener misiniz?

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
eu 9.1.3 vardı 7.5-8 saat ekran süresi alıyordum. 9.1.10 a geçtim düştü.
Ben daha güncellemedim. 9.1.3 yüklü hiç 7.5 - 8 saat ekran süresi alamadım Walla

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Ben 9.1.10 dun yükledim kullandım deneyim dedim
Hiç bir sıkıntı görmedim pil tüketimi normal stabil 10.0.1 kullandım hemen hemen aynı pil tüketimi tamamen kullanıma bağlı oluyor ekran parlaklığı açılan programlar telefon görüşmesi v.s gibi etkenler
bu romda çentik tekrardan gelmiş güzel olmuş tam siyah yapıyor şebekeyi pil göstergesini Altan diyor başarılı
ikinci değişim şebeke eklenmiş acaba bu 5g denilen şebeke seçeneğini bu araştırmak lazım
sonuc olarak benim şahsi görüşüm sorunsuz çek güzel rom emeği geçenlerin eline sağlık
kurulumu twrp 3.2.3. 1227 ile yükleyin temiz kurulum yapmayı deneyin çünkü eski romdan kalanlar pili ve performansı etkiler

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-01-12-23-53-10-898_com.macropinch.pearl.png
    Screenshot_2019-01-12-23-53-10-898_com.macropinch.pearl.png
    346 KB · Görüntüleme: 24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt