- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Xiaomi mi 8 se
- Konular
- 7
çift dokunma ile ekran kapatma çalışmıyor. akıcılıkta sorunla karşılaşmadım şimdilik
Hocam çalışıyor ama iki tane seçenek oluşmuş biri Kilit ekranı bölümünde biri Ana Ekran&son kullanılanlar bölümünde.çift dokunma ile ekran kapatma çalışmıyor. akıcılıkta sorunla karşılaşmadım şimdilik
EvetHocam acaba Mi Mix 2S veya Mi 8 gibi amiral gemisi modellerinde olan portre fotoğraflarda stüdyo ışığı modu var mı ?
Yüklemeyin hocam.Haftaya gelen güncellemeyi yükleyin bunda kasmalar mevcut.Kasmaları gidermek için root kurmak gerekiyor.Yüklemeyin haftaya geri dönüşleri dikkate alıp daha hatasız bir güncelleme çılartacaklardır.Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hala yuklemedim. Yeni bir özellik var mı arkadaşlar internet sıkıntılı da yüklemek kolay olmuyor benim için.
romun kurulum dosyası ilk yorumda paylaşıldı, mi globe romu baktığımda farklı bir rom gibi gözüküyorMerhabalar ben bu guncellemeyi mi-globe sitesinden indirip kurarsam bi sıkıntı olurmu?
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son 2-3 beta güncellemesi çok kötüydüYüklemeyin hocam.Haftaya gelen güncellemeyi yükleyin bunda kasmalar mevcut.Kasmaları gidermek için root kurmak gerekiyor.Yüklemeyin haftaya geri dönüşleri dikkate alıp daha hatasız bir güncelleme çılartacaklardır.