Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozka1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Yeni versiyonun ilk sorunu 240fps slow video çalışmıyor

hasanerbilen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiomi
Konular
0
Hocam nasıl yapacağız burdan anlatsan da mağdur olan herkese yardımcı olsan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarj süresi nasıl

Bilgisayarıma format atıyorum şuan işim bitsin güzel bi açıklama ile herkese yardımcı olacağım.

Özellikle şu telefonu sürekli açılış ekranında kalan arkadaşlar için. Aslında sistemleri basit fakat o kadar çok şekilde yükleme seçeneği oldugundan işlemler akıl karıştırıyor.herkeze yardımcı olacam arkadaşlar şu bilgisayarı bi düzelteyim :)

ozka1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yeni versiyonda aktif sosyal medya borsa kullanım sonucu ekran süresi. Sadece şu slow video yu düzeltsinler ben başka bişey istemiyorum :)

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
10.3.1.0 sürümünü iki gündür kullanıyorum hiçbir falsosunu görmedim gayet temiz ve sorunsuz çalışıyor. Batarya performansı da gayet başarılı
sadece önceki sürümde(beta) 4.5 g bağlantısı vardı bunda 4g den bağlanıyor yada ben ayarlayamadım, birde dark mode yok sanırım ayarlardan bulamadım.. bu iki konuda beni aydınlatacak biri vardır umarım.?

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
10.3.1.0 sürümünü iki gündür kullanıyorum hiçbir falsosunu görmedim gayet temiz ve sorunsuz çalışıyor. Batarya performansı da gayet başarılı
sadece önceki sürümde(beta) 4.5 g bağlantısı vardı bunda 4g den bağlanıyor yada ben ayarlayamadım, birde dark mode yok sanırım ayarlardan bulamadım.. bu iki konuda beni aydınlatacak biri vardır umarım.?
Dark mode geliştirici seçeneklerinden açılır ve 4g 4.5 g farketmez aynı hızda bağlantı olur

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt