Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
9.5.9 beta olmamış , 10.3.1 e geri döndüm

mateseko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
K20 PRO Mİ 12T
Konular
2
9.5.9 surum 2 gundur kullanıyorum data harıc 3lu sıstemı secıp kurdum telefonda takılma yavas cekın sorunu yok bende suan akıcı bır Sekil De kullanıyorum

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
9.5.9 surum 2 gundur kullanıyorum data harıc 3lu sıstemı secıp kurdum telefonda takılma yavas cekın sorunu yok bende suan akıcı bır Sekil De kullanıyorum

Hocam farkında değilsiniz o zaman , 10.3.1 den 9.5.9 betaya format data işlemi sonrası otg hariç tüm wipeleri yaparak geçtiğim halde sıkıntılar olduğunu gördüm.

mateseko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
K20 PRO Mİ 12T
Konular
2
2 aydır kullanıyorum haftalık cıkan butun surumlerı kullandım gecen haftaki surumdeki sıkıntılar bu surum de yok sızın cihazda olan sıkıntı bende olacak dıye bırsey yok ben memnunum sureklı oyun oynayan bırıyım ve cok hızlı kasma olmuyor yavas cekımde sorunsuz baska hatalar varsa soyleyin deneyım

ozka1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Yavaş çekim 120fps mi 240 mı denediniz 240da problem var

ottoman61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
mi8 se
Konular
0
Oyunlarda aldığınız FPS değeri başta dediğimiz gibi bilgisayarın performansına göre değişiklik gösterebilir.
Ancak bir oyun için en az olması gereken FPS değeri 25 olmalıdır. FPS 25 olduğunda bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Ancak oyunlar için her zaman istenen FPS değeri ise hemen hemen her oyunda 30 olmalıdır.
Bilimsel verilere göre insan gözü ve onun beyin arayüzü olan insan görsel sistemi, birbirinden bağımsız olarak algılayabildiği saniyede 10 ila 12 görüntüyü işleyebilir. Sinemada izlediğimiz filmler ise daha çok 24 FPS oranına sahiptir. Yani bir oyunda 50-60 FPS değerini almanız aslında görsel açıdan çok önemli değildir. Ancak alınan değer ne kadar yüksekse performans açısından o derece keyifli bir izlenim elde edersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt