Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Harika anlatım. Elinize sağlık.

Genel olarak gördüğüm, sorun yaşayan herkes güncellemeyi eski sürümün üzerine yapıyor.Yanlış burada başlıyor yapmamız gereken,
1-Twrp ana menüden wipe a tiklamak.
2-Advenced a tiklamak. Gelen seçeneklerden de resimde görmüş olduklarınızı secip oku ileri sürüklemek.
Peki bunu yapınca ne olur?
Sadece sistem dosyaları silinir yani rom u silmis Oluruz.Rehber, Galeri, uygulamlar vs SİLİNMEZ...
Sonra ne yapacağım?
Twrp ana menüden install diyip. Romunuz neredeyse gösterip rom u yüklemek ve arkanıza yaslanip telefonun açılmasını beklemek.
Eger magisk ve kullandığınız modüller varsa bunları da tekrar yapmanız gerekecek.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Genel olarak gördüğüm, sorun yaşayan herkes güncellemeyi eski sürümün üzerine yapıyor.Yanlış burada başlıyor yapmamız gereken,
1-Twrp ana menüden wipe a tiklamak.
2-Advenced a tiklamak. Gelen seçeneklerden de resimde görmüş olduklarınızı secip oku ileri sürüklemek.
Peki bunu yapınca ne olur?
Sadece sistem dosyaları silinir yani rom u silmis Oluruz.Rehber, Galeri, uygulamlar vs SİLİNMEZ...
Sonra ne yapacağım?
Twrp ana menüden install diyip. Romunuz neredeyse gösterip rom u yüklemek ve arkanıza yaslanip telefonun açılmasını beklemek.
Eger magisk ve kullandığınız modüller varsa bunları da tekrar yapmanız gerekecek.
Harika anlatım. Elinize sağlık.

Küçük bir eklemede yapayım sonrasında tekrar çıkmadan twrp de kurun ,

Thema

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şakir
Cihazım
mi 8 se 6/64
Konular
6
Arkadaşlar 10.3.1 yükledim, daha önce bildirimler geldiği zaman soldaki saatin altında gelen bildirimin simgesi çıkıyordu orada kalıyordu ben bakana kadar ama şimdi ise bildirim gelince orda bikere görünüyor bildirimin simgesi sonra kayboluyor, devamlı görünmesi için bi ayar varmı

mersinyapici3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
TC GamzeMersin Yapıcı
Konular
8

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Arkadaşlar 10.3.1 yükledim, daha önce bildirimler geldiği zaman soldaki saatin altında gelen bildirimin simgesi çıkıyordu orada kalıyordu ben bakana kadar ama şimdi ise bildirim gelince orda bikere görünüyor bildirimin simgesi sonra kayboluyor, devamlı görünmesi için bi ayar varmı

mi globe kur eu kurmuşsun sanırım , bildirim sorunu yok onda

Thema

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şakir
Cihazım
mi 8 se 6/64
Konular
6
mi globe kur eu kurmuşsun sanırım , bildirim sorunu yok onda
Memnunum hocam eu stabilden sadece dediğim sıkıntı oldu oda sıkıntı denmez yani , ben baya bi ekran - bildirim ayarlarını kurcaladım bozdum mu acaba bir ayarı bilemedim.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Memnunum hocam eu stabilden sadece dediğim sıkıntı oldu oda sıkıntı denmez yani , ben baya bi ekran - bildirim ayarlarını kurcaladım bozdum mu acaba bir ayarı bilemedim.

euda öyle mi serisinin hepsinde öyle mi-globede eu rom sadece mod var üstünde ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt