Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

staffan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
XIAOMİ MI9 SE
Konular
0
arkadaşlar 10.3.1 yükledikten sonra kasmalar azdı fakat şuan acayip derecede telefon kasma yapmaya başladı kameraya giriyorum çıkarken telefon donma yapıyor 10.2.3 e geçeyim dedim fakat galeri çalışmıyor. kim bilir yeni güncelleme ne zaman gelir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar selamlar 10.2.2 eu rom kullanıyorum çok uzun uğraşlar sonucu geçebildim bu Roma telefonumun brick olmuştu. Geçme sebebim ise eski kullandığım Çin romumda telefon bekleme modunda şok batarya tüketmesiysi. Telefonum sürekli uyanık gece boyunca düzenli aralıklarla uyanık kalıyor daha yeni sıfırladım telefonun sorun ney anlamıyorum artık telefonu çöpe atıcam gerçekten.
Ekte bulunan ekran görüntüsünde cihazınız uykuya geçmiş görünüyor. Sadece bir kaç defa kısa süreler için uyanmış ki bu da normal bir durum...

watcherman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
Ekte bulunan ekran görüntüsünde cihazınız uykuya geçmiş görünüyor. Sadece bir kaç defa kısa süreler için uyanmış ki bu da normal bir durum...
Hocam ama sizce de çok sık uyanıp uykuya geçmiyor mu normalde blyl olmamalı diye biliyorum ve telefonum yüzde 7 şarj kaybediyor sadece gecede. Gün içinde de bunun etkisi sürüyor ve ekran süresi bir hayli düşüyor.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ama sizce de çok sık uyanıp uykuya geçmiyor mu normalde blyl olmamalı diye biliyorum ve telefonum yüzde 7 şarj kaybediyor sadece gecede. Gün içinde de bunun etkisi sürüyor ve ekran süresi bir hayli düşüyor.

Hocam 10 saatte 10 defa uyanmış gibi görünüyor. Elbette ki hiç olmasa daha da güzel olacak fakat maalesef ki Androidlerin hemen hemen tamamında benzer şekilde. Çok uzun süreler uyanık kalmadığı sürece bence çok takılmayın.

Şu an Mi9 kullanıyorum bende de benzer şekilde gece boyunca %7-8 civarında bir düşüş oluyor. Çeşitli kısıtlamalar yaparak bu oranı azaltmak mümkün fakat kendi adıma normal karşılıyorum.

Yalnız ekran görüntünüzde dikkatimi çeken bir şey var. SS saatini ve süresini göz önüne alınca gece uyurken ve telefonunuz bir noktada sabitken bu değerleri aldığınızı varsayıyorum. Mobil ağ sinyaliniz dengesiz... Arada şebeke geçişleri olmuş, cihazınız az çekmiş ve sonra sinyal seviyesi yükselmiş vs. Bu durum sizin yaşadığınız batarya kaybı ile ilgili olabilir. Bu gece yatarken telefonunuzu sadece 2G olarak ayarlayıp bir dener misiniz? Her hangi bir iyileşme olacak mı acaba.

watcherman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
Hocam 10 saatte 10 defa uyanmış gibi görünüyor. Elbette ki hiç olmasa daha da güzel olacak fakat maalesef ki Androidlerin hemen hemen tamamında benzer şekilde. Çok uzun süreler uyanık kalmadığı sürece bence çok takılmayın.

Şu an Mi9 kullanıyorum bende de benzer şekilde gece boyunca %7-8 civarında bir düşüş oluyor. Çeşitli kısıtlamalar yaparak bu oranı azaltmak mümkün fakat kendi adıma normal karşılıyorum.

Yalnız ekran görüntünüzde dikkatimi çeken bir şey var. SS saatini ve süresini göz önüne alınca gece uyurken ve telefonunuz bir noktada sabitken bu değerleri aldığınızı varsayıyorum. Mobil ağ sinyaliniz dengesiz... Arada şebeke geçişleri olmuş, cihazınız az çekmiş ve sonra sinyal seviyesi yükselmiş vs. Bu durum sizin yaşadığınız batarya kaybı ile ilgili olabilir. Bu gece yatarken telefonunuzu sadece 2G olarak ayarlayıp bir dener misiniz? Her hangi bir iyileşme olacak mı acaba.
Hocam mesajınızı son kısmına katılıyorum bende aynı şeyi düşündüm ancak nereden değiştirmeliyim şebeke ayarını emin olamadım buradan mı değiştireyim ?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam mesajınızı son kısmına katılıyorum bende aynı şeyi düşündüm ancak nereden değiştirmeliyim şebeke ayarını emin olamadım buradan mı değiştireyim ?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

GSM Only seçeneği ile bir deneyin hocam.

watcherman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
GSM Only seçeneği ile bir deneyin hocam.
Peki aklıma takılan bir soru daha var telefon wifi da bile olsa yani internet dolaşımı kapalı bile olsa neden kendisini 4G sinyali bulmak için zorluyor bunu engellemek mümkün değil mi ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Peki aklıma takılan bir soru daha var telefon wifi da bile olsa yani internet dolaşımı kapalı bile olsa neden kendisini 4G sinyali bulmak için zorluyor bunu engellemek mümkün değil mi ?

Normal şartlarda "öncelikli" seçenekleri mevcuttur hocam fakat sizin romunuzda farklı bir seçim ekranı var. Söylediğiniz şey evet mümkün fakat nasıl yapıldığını geliştirici arkadaşlara sormanız daha uygun olur :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

staffan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
XIAOMİ MI9 SE
Konular
0
anlaşılan o ki bu güncelleme sadece 4/64 modelinde sorun yaratıyor 6/64 kullanan kişilerde bir problem yok ama 4/64 kullanıcısı olarak ciddi sorunlar yaratıyor mecburen temiz kurulum yapıp 10.2.2 ye geçiş yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt