Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ssenes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sinan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Hocam telefon o kadar kasmaya başladı ki Instagram da storylere bakıyorum takılı kalıyor üst menü takılarak iniyor Trivia crack oynuyorum onda bile takılma yapıyor geri dönmek istiyorum ama bilgilerim gider diye mecburen bekliyorum.

Önceki versiyona bilgileriniz gitmeden dönüş yapabilirsiniz. Bir önceki sayfada nasıl yapılacağı ayrıntılı bir şekilde var.

staffan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
XIAOMİ MI9 SE
Konular
0
Önceki versiyona bilgileriniz gitmeden dönüş yapabilirsiniz. Bir önceki sayfada nasıl yapılacağı ayrıntılı bir şekilde var.
Hocam eminiz dimi bir ara magisk i sil dediğimde telefon açılmıyordu fastboot moduna girip duruyordu boot.img dosyasını kurup düzeltmiştim

ssenes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sinan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0

staffan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
XIAOMİ MI9 SE
Konular
0

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
Hocam telefon o kadar kasmaya başladı ki Instagram da storylere bakıyorum takılı kalıyor üst menü takılarak iniyor Trivia crack oynuyorum onda bile takılma yapıyor geri dönmek istiyorum ama bilgilerim gider diye mecburen bekliyorum.

bilgiler gitmeden ben geri donus yaptim ama galeride hata verdi bi kac ugras sonucu duzelmeyince sinirlendim temiz kurulum yaptim 10.2.2.0 yeterince stabil

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
9.4.25 beta romdan 10.3.1 sürümüne geçtim
twrp 1227 ile sorunsuz bir şekilde format data ve wipe işlemlerini yaparak stable romu kurdum , cihazda sıkıntı yok , gayet akıcı
Kurulumdan sonra twrp silinmedi , ona şaşırdım ))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

miui de launcher ?..!
Hocam son çıkan Twrp 1227 nin üzerine eklenmiş özelliklerle çıktığı için silinmemiştir.1227 ve son çıkan twrp aynı altyapıya sahip galiba.

mersinyapici3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
TC GamzeMersin Yapıcı
Konular
8
Genel olarak gördüğüm, sorun yaşayan herkes güncellemeyi eski sürümün üzerine yapıyor.Yanlış burada başlıyor yapmamız gereken,
1-Twrp ana menüden wipe a tiklamak.
2-Advenced a tiklamak. Gelen seçeneklerden de resimde görmüş olduklarınızı secip oku ileri sürüklemek.
Peki bunu yapınca ne olur?
Sadece sistem dosyaları silinir yani rom u silmis Oluruz.Rehber, Galeri, uygulamlar vs SİLİNMEZ...
Sonra ne yapacağım?
Twrp ana menüden install diyip. Romunuz neredeyse gösterip rom u yüklemek ve arkanıza yaslanip telefonun açılmasını beklemek.
Eger magisk ve kullandığınız modüller varsa bunları da tekrar yapmanız gerekecek.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-04-30-14-16-38-256_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-04-30-14-16-38-256_com.android.chrome.jpg
    200,9 KB · Görüntüleme: 70

staffan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
XIAOMİ MI9 SE
Konular
0
Genel olarak gördüğüm, sorun yaşayan herkes güncellemeyi eski sürümün üzerine yapıyor.Yanlış burada başlıyor yapmamız gereken,
1-Twrp ana menüden wipe a tiklamak.
2-Advenced a tiklamak. Gelen seçeneklerden de resimde görmüş olduklarınızı secip oku ileri sürüklemek.
Peki bunu yapınca ne olur?
Sadece sistem dosyaları silinir yani rom u silmis Oluruz.Rehber, Galeri, uygulamlar vs SİLİNMEZ...
Sonra ne yapacağım?
Twrp ana menüden install diyip. Romunuz neredeyse gösterip rom u yüklemek ve arkanıza yaslanip telefonun açılmasını beklemek.
Eger magisk ve kullandığınız modüller varsa bunları da tekrar yapmanız gerekecek.
romu birazdan aynı şekilde yapıp deneyeceğim inşallah takılma sorunu düzelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt