Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Dinamik çekim ne işe yarıyor çözen var mı. Ben iki foto çektim dinamik çekim ile çekilen fotoğraflar ortalama 13 14 MB boyutu normal çekilenler 4 5 MB arası ama gözle Bir fark görmedim fotolarda

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Ben kurdum test ettim batarya çok iyi sistem hızlanmış kamerada sorun yok sorunları olan arkadaşlar temiz kurulum yaparlarsa dört dörtlük bir rom görecekler bir hata görmedi belki var diye sonuçta beta rom ama ben detaylı kullandım bulamadım
Bir yenilik var Pekdemir denmez ama ekran kilidi yüzü tanıyor yukarda gulen emoji centik atıyor ancak açmıyor yukarı kaydirdiginizda aciyor ayfon gibi yani
Hata ile karşılaşmamak için format data yes deyip temiz kurulumla kurununuz

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Ben kurdum test ettim batarya çok iyi sistem hızlanmış kamerada sorun yok sorunları olan arkadaşlar temiz kurulum yaparlarsa dört dörtlük bir rom görecekler bir hata görmedi belki var diye sonuçta beta rom ama ben detaylı kullandım bulamadım
Bir yenilik var Pekdemir denmez ama ekran kilidi yüzü tanıyor yukarda gulen emoji centik atıyor ancak açmıyor yukarı kaydirdiginizda aciyor ayfon gibi yani
Bildirim ışığı yanıyor mu hocam

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Bende bildirim ışığı yanmıyor şuanda

ufksfl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
MI 8 SE
Konular
0

Sanırm bende aynı sorunla karşılaştım ve şu şeilde hallettim. Ayarlar>Yüz verilerini yönet>kiliti açtıktan sonra kilitli ekranda kalsın, seçneğini pasif duruma getirdiğiniz de direk ana ekran açılıyor.
Saygılar

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Dinamik çekim ne işe yarıyor çözen var mı. Ben iki foto çektim dinamik çekim ile çekilen fotoğraflar ortalama 13 14 MB boyutu normal çekilenler 4 5 MB arası ama gözle Bir fark görmedim fotolarda

Dinamik çekim ışığa karşı fotoğraf çekim demek yani güneşi veya ışığı arkana alarak güzel fotoğraf çekme imkanı sunuyor test ettim gayet basarili

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Sanırm bende aynı sorunla karşılaştım ve şu şeilde hallettim. Ayarlar>Yüz verilerini yönet>kiliti açtıktan sonra kilitli ekranda kalsın, seçneğini pasif duruma getirdiğiniz de direk ana ekran açılıyor.
Saygılar
Evet dogru hocam bu özellik yeni gelmiş dedim hata değil bir özellik önce yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt