Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Ben yükledim ama bir değişiklik yok sıkıntı da yok yükleyebilirsiniz hatasız sürüm

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ufksfl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
MI 8 SE
Konular
0
Bende şuan indiriyorum, açıkcası merak ettiğim bildirim geldiğinde ekran kenarında led ışık bildirimi olacak mı olamayacak mı sorusuydu ?

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
güncelleme bildirimi geldiğinde indrirsiniz , güncellemeyi yapar
olmazsa manuel indirip guncelleyici uzerinden yükler gibi devam edersiniz
sizi yeniden başlatıp twrp menüsüne atar
orada hiçbir şey yapmadan direk yukleyerek işlem sonlanır , sonrasında cache dalwik yapar yeniden baslatirsiniz
Google Play'de yeni güncelleme yaptığından mı 8se android 9 tabanlı romlarda problem çıkıyor Google play güncelleme hatası veriyor siz son çıkan beta sürümünü flaslarsaniz sorun çözülür çünkü programcılar sorunun çözüldüğünü bildiriyorlardi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende şuan indiriyorum, açıkcası merak ettiğim bildirim geldiğinde ekran kenarında led ışık bildirimi olacak mı olamayacak mı sorusuydu ?
Edge ekranı sürekli yanmıyor bilginiz olsun mesela açık program varken ekran kilit için güç düğmesine bastığınız da da birkaç kez yanıyor örneğin müzik acilen oluyor bildirim geldiğinde çoğu zaman çalışmıyor bilginiz olsun

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Stabil romun güncellemesi ne zaman gelirki acaba ya

qiuuip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
12
Google Play'de yeni güncelleme yaptığından mı 8se android 9 tabanlı romlarda problem çıkıyor Google play güncelleme hatası veriyor siz son çıkan beta sürümünü flaslarsaniz sorun çözülür çünkü programcılar sorunun çözüldüğünü bildiriyorlardi

Edge ekranı sürekli yanmıyor bilginiz olsun mesela açık program varken ekran kilit için güç düğmesine bastığınız da da birkaç kez yanıyor örneğin müzik acilen oluyor bildirim geldiğinde çoğu zaman çalışmıyor bilginiz olsun
ben 9.3.1 kullanıyorum sürekli sorunlar oldugu için bir türlü yeni sürüm yükleyemedim. Bu 9.3.28 sürümünde bildirim gelince bildirim ışıgı yanmıyor mu?

Stabil romun güncellemesi ne zaman gelirki acaba ya
stabil romlar belirli günlerde gelmiyor. Beta her hafta cuma günü geliyor ama stable 1-2 ayda bir falan geliyor ve rastgele oluyor.

Son düzenleme:

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
ben 9.3.1 kullanıyorum sürekli sorunlar oldugu için bir türlü yeni sürüm yükleyemedim. Bu 9.3.28 sürümünde bildirim gelince bildirim ışıgı yanmıyor mu?

stabil romlar belirli günlerde gelmiyor. Beta her hafta cuma günü geliyor ama stable 1-2 ayda bir falan geliyor ve rastgele oluyor.

bildirim ışığı yanmıyor şuan... bir hata var galiba... yeni güncellemede düzelir diye ümit ediyorum

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Son güncelleme ile kameraya dinamik çekim diye bir özellik gelmiş ne işe yaradığını konusunda bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi ?

ufksfl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
MI 8 SE
Konular
0
bildirim ışığı yanmıyor şuan... bir hata var galiba... yeni güncellemede düzelir diye ümit ediyorum

Yeni güncellemede Eu rom da yok, mi room 9.3.21 kurdum deneedim onda var fakat eu rom daha stabil olduğu için tekrar önce ki sürümüme dönüş yaptım.Eu rom dan güncelleme bekleyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt