İndiriyorum akşam yukleyecegimyukledinizmi
Google Play'de yeni güncelleme yaptığından mı 8se android 9 tabanlı romlarda problem çıkıyor Google play güncelleme hatası veriyor siz son çıkan beta sürümünü flaslarsaniz sorun çözülür çünkü programcılar sorunun çözüldüğünü bildiriyorlardigüncelleme bildirimi geldiğinde indrirsiniz , güncellemeyi yapar
olmazsa manuel indirip guncelleyici uzerinden yükler gibi devam edersiniz
sizi yeniden başlatıp twrp menüsüne atar
orada hiçbir şey yapmadan direk yukleyerek işlem sonlanır , sonrasında cache dalwik yapar yeniden baslatirsiniz
Edge ekranı sürekli yanmıyor bilginiz olsun mesela açık program varken ekran kilit için güç düğmesine bastığınız da da birkaç kez yanıyor örneğin müzik acilen oluyor bildirim geldiğinde çoğu zaman çalışmıyor bilginiz olsunBende şuan indiriyorum, açıkcası merak ettiğim bildirim geldiğinde ekran kenarında led ışık bildirimi olacak mı olamayacak mı sorusuydu ?
ben 9.3.1 kullanıyorum sürekli sorunlar oldugu için bir türlü yeni sürüm yükleyemedim. Bu 9.3.28 sürümünde bildirim gelince bildirim ışıgı yanmıyor mu?Google Play'de yeni güncelleme yaptığından mı 8se android 9 tabanlı romlarda problem çıkıyor Google play güncelleme hatası veriyor siz son çıkan beta sürümünü flaslarsaniz sorun çözülür çünkü programcılar sorunun çözüldüğünü bildiriyorlardi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edge ekranı sürekli yanmıyor bilginiz olsun mesela açık program varken ekran kilit için güç düğmesine bastığınız da da birkaç kez yanıyor örneğin müzik acilen oluyor bildirim geldiğinde çoğu zaman çalışmıyor bilginiz olsun
stabil romlar belirli günlerde gelmiyor. Beta her hafta cuma günü geliyor ama stable 1-2 ayda bir falan geliyor ve rastgele oluyor.Stabil romun güncellemesi ne zaman gelirki acaba ya
ben 9.3.1 kullanıyorum sürekli sorunlar oldugu için bir türlü yeni sürüm yükleyemedim. Bu 9.3.28 sürümünde bildirim gelince bildirim ışıgı yanmıyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stabil romlar belirli günlerde gelmiyor. Beta her hafta cuma günü geliyor ama stable 1-2 ayda bir falan geliyor ve rastgele oluyor.
bildirim ışığı yanmıyor şuan... bir hata var galiba... yeni güncellemede düzelir diye ümit ediyorum