Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alisemiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
semiz
Konular
6
Selam dostlar ben telefonuma sirius_images_V10.2.2.0.PEBCNXM_20190115.0000.00_9.0_cn flash la yükledim ama telefon açılmıyor FASBOOT kalıyor neden acaba neyse Twrp_3.2.3-1102 yükledim yardımı ile globeROM_v10_sirius_V10.2.3.0.PEBCNXM_cfg-pmtvbygn yükledim ama yine FASTBOOT kaldı yardımcı olurmusunuz

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Selam dostlar ben telefonuma sirius_images_V10.2.2.0.PEBCNXM_20190115.0000.00_9.0_cn flash la yükledim ama telefon açılmıyor FASBOOT kalıyor neden acaba neyse Twrp_3.2.3-1102 yükledim yardımı ile globeROM_v10_sirius_V10.2.3.0.PEBCNXM_cfg-pmtvbygn yükledim ama yine FASTBOOT kaldı yardımcı olurmusunuz
recovery den format data yapmayı denedinizmi
flashtool ile yüklerken all data yaptınız mı
Flash tool ile neden 10.2.3 değilde 10.2.2 flasladiniz , özel bir nedeni var mıydı

alisemiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
semiz
Konular
6
recovery den format data yapmayı denedinizmi
flashtool ile yüklerken all data yaptınız mı
Flash tool ile neden 10.2.3 değilde 10.2.2 flasladiniz , özel bir nedeni var mıydı
  • V9.5.6.0.OEBCNFA | Fastboot |
format data istiyormuş cince olduğundan yerini bulmakta zorlandım ama oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp_3.2.3-1102 kurdum globeROM_v10_sirius_V10.2.3.0.PEBCNXM_cfg-pmtvbygn yükledikten sonra FASTBOOT kalıyor daha önceleri yüklediğim gibi hafızayı silip önbelleği temizliyorum ama olmuyor FASTBOOT da kalıyor tekrar Twrp ye giremiyorum flash programı ile orjinal rom dönmek zorunda kalıyorum

Son düzenleme:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Büyük ihtimalle bu gece beta güncellemesi gelecek
Cihaz daha 15 günlük , 10.2.2 eu stabil sürüm ile geldi , 10.2.3 e yukselttim. redmi note 5A cihaza göre bayada iyi
Ama diyorum şu eu beta nasıl acaba , bu cihazda beta stable arasında çok bir şey farkedermiki
Birde twrp sorunu var diye biliyorum
stableden betaya geçişte sorun olurmu
yada betayı indirmeden önce twrp yimi yukseltmeliyim
Bilemedimki ?

yozgr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Lenovo
Konular
9
Arkadaşlar telefonu yeni aldim, Google play indirme bekleniyor hatası alıyorum, ayarlardan verileri silip güncelleme kaldırınca sorun düzeliyor ama 1 uygulama yüklendikten sonra yine eski haline donuyor, bunun kalıcı bi çözümü var mı ? Sürüm eu 10.2

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Arkadaşlar telefonu yeni aldim, Google play indirme bekleniyor hatası alıyorum, ayarlardan verileri silip güncelleme kaldırınca sorun düzeliyor ama 1 uygulama yüklendikten sonra yine eski haline donuyor, bunun kalıcı bi çözümü var mı ? Sürüm eu 10.2
wifi ye bağlandığında sorunun cozulmesi gerekiyor

yozgr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Lenovo
Konular
9
wifi ye bağlandığında sorunun cozulmesi gerekiyor
Yok wifideydim zaten ama hallettim tamamdir, verileri temizlemeden sadece güncellemeleri kaldırdım sorun duzeldi.

Bi sorum daha vardı, yeni güncelleme geldiğinde otomatik güncelleme kısmından güncelleme yapabiliyor muyuz yoksa rom falan yükler gibi manuel mi

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Yok wifideydim zaten ama hallettim tamamdir, verileri temizlemeden sadece güncellemeleri kaldırdım sorun duzeldi.

Bi sorum daha vardı, yeni güncelleme geldiğinde otomatik güncelleme kısmından güncelleme yapabiliyor muyuz yoksa rom falan yükler gibi manuel mi
güncelleme bildirimi geldiğinde indrirsiniz , güncellemeyi yapar
olmazsa manuel indirip guncelleyici uzerinden yükler gibi devam edersiniz
sizi yeniden başlatıp twrp menüsüne atar
orada hiçbir şey yapmadan direk yukleyerek işlem sonlanır , sonrasında cache dalwik yapar yeniden baslatirsiniz

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Yeni beta yayınlandı 9.3.28

CHANGELOG 9.3.28

Sistem
Yeni - Düşük parlaklıkta DC karartma işlevi (MI9)
Optimize Et - Sistem güvenliğini artırmak için Google Güvenlik Düzeltme Eki'ni (2019 # 3) güncelle

Ekranı kilitle, durum çubuğu, bildirim çubuğu
Düzelt - Ayar sayfasının ayar sayfasını düzelt silinen parmak izi anormaldir
Düzeltme - Yeniden başlatmadan ve ekran kapandıktan sonra ekranın altında parmak izi kimlik doğrulaması sorunu
düzeltildi Düzeltme - Kilit ekranı açılır bildirim çubuğunu
düzeltin , şarj topunun kaybolmaması Düzeltme - Sorunu giderin Ekran kilidini açarken kilit ekranı bildirim çubuğu anormaldir

Uygulama kilidi
Düzeltme - Bazı uygulama kilidi şifre giriş kutusu görüntüleme hatasını düzeltin

Masaüstü
Optimize - şeffaf duvar kağıdı kullanırken bir şifre belirleyerek deneyimini optimize

Ayar
erişilebilirlik görüntüleme listesine (MiMIX2S) görüntülenmesini Optimize - Optimize
Optimize - ana sayfa gruplama görüntüsünü optimize

Güvenlik merkezi
virüsünün sırasında riskli kopyasını -Repairing Fix tarama işlemi taramayı yeniden başlatır

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Yeni beta yayınlandı 9.3.28

CHANGELOG 9.3.28

Sistem
Yeni - Düşük parlaklıkta DC karartma işlevi (MI9)
Optimize Et - Sistem güvenliğini artırmak için Google Güvenlik Düzeltme Eki'ni (2019 # 3) güncelle

Ekranı kilitle, durum çubuğu, bildirim çubuğu
Düzelt - Ayar sayfasının ayar sayfasını düzelt silinen parmak izi anormaldir
Düzeltme - Yeniden başlatmadan ve ekran kapandıktan sonra ekranın altında parmak izi kimlik doğrulaması sorunu
düzeltildi Düzeltme - Kilit ekranı açılır bildirim çubuğunu
düzeltin , şarj topunun kaybolmaması Düzeltme - Sorunu giderin Ekran kilidini açarken kilit ekranı bildirim çubuğu anormaldir

Uygulama kilidi
Düzeltme - Bazı uygulama kilidi şifre giriş kutusu görüntüleme hatasını düzeltin

Masaüstü
Optimize - şeffaf duvar kağıdı kullanırken bir şifre belirleyerek deneyimini optimize

Ayar
erişilebilirlik görüntüleme listesine (MiMIX2S) görüntülenmesini Optimize - Optimize
Optimize - ana sayfa gruplama görüntüsünü optimize

Güvenlik merkezi
virüsünün sırasında riskli kopyasını -Repairing Fix tarama işlemi taramayı yeniden başlatır
yukledinizmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt