Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passenger04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8 se
Konular
12
Bir şey sorucam sizce mi 8 se gcam mı güzel çekim yapıyor stock kameramı ben daha çok stock kamerayı beğendim sanki cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler:)
Hocam bende ara da kaldım diyebilirim ama akşam çekimlerinde gcam kesinlikle önde ve mekan içerisinde de aynı şekilde fakat dışarıda doğada çekilecek bir fotoğraf da atock kamera doğallığı verdiği için daha çok beğeniyorum.

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Bir şey sorucam sizce mi 8 se gcam mı güzel çekim yapıyor stock kameramı ben daha çok stock kamerayı beğendim sanki cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler:)
Hocam gece çekiminde zaten malûmunuz Gcam daha iyi.

Gündüz çekiminde gcam yine daha iyi görünüyor keskinliği bir tık artırıyor ve bazen stockta patlayan renkler gcam da daha iyi çıkıyor.

Ön kamera zaten yoruma kapalı şekilde gcam

Porte ise bence stock daha iyi.Gcam fena değil ama ayırıştırma noktalarına yakınlaştırıp bakarsanız boşluklar var,stockta yok.

Videoda kesinlikle stock.Gcam odaklama sorunu var.

Genel anlamda benim hoşuma giden Gcam.Ama Gcam yüklediğimde stock kameradaki ne portreye ne videoya erişebiliyorum.Hata veriyor.O yüzden stock ile yola devam :)

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Hocam gece çekiminde zaten malûmunuz Gcam daha iyi.

Gündüz çekiminde gcam yine daha iyi görünüyor keskinliği bir tık artırıyor ve bazen stockta patlayan renkler gcam da daha iyi çıkıyor.

Ön kamera zaten yoruma kapalı şekilde gcam

Porte ise bence stock daha iyi.Gcam fena değil ama ayırıştırma noktalarına yakınlaştırıp bakarsanız boşluklar var,stockta yok.

Videoda kesinlikle stock.Gcam odaklama sorunu var.

Genel anlamda benim hoşuma giden Gcam.Ama Gcam yüklediğimde stock kameradaki ne portreye ne videoya erişebiliyorum.Hata veriyor.O yüzden stock ile yola devam :)
Sonunda benim gibi düşünen biri varrrrrrr
Stockta çoğu şeye rahatlıkla odaklıyor ve odak ayarı var gcamda bunlar yok :/

qiuuip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
12
Ben yeni güncellemelerdeki sorunlardan dolayı 9.3.1 de kaldım. Şöyle bir sorunum var; Normal sms bildirimi bile bazen geliyor bazen gelmiyor telefon seslide de olsa kafasına göre bazen ses çıkıyor bazen çıkmıyor sorun ne sizce?

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Ben yeni güncellemelerdeki sorunlardan dolayı 9.3.1 de kaldım. Şöyle bir sorunum var; Normal sms bildirimi bile bazen geliyor bazen gelmiyor telefon seslide de olsa kafasına göre bazen ses çıkıyor bazen çıkmıyor sorun ne sizce?
Son sürüm var bende hiçbir sıkıntı olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar son sürümde dinamik çekim var normal foto çekince bile 15mb oluyor. Bence o hareketli fotoğraf modu. Şimdi beta haftaya filan gelir diye düşünüyorum. Umarım öyledir diye umut ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: edy

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Son sürüm var bende hiçbir sıkıntı olmuyor.

Arkadaşlar son sürümde dinamik çekim var normal foto çekince bile 15mb oluyor. Bence o hareketli fotoğraf modu. Şimdi beta haftaya filan gelir diye düşünüyorum. Umarım öyledir diye umut ediyorum.

Dinamik çekimi bende merak ediyorum benim de görüşüm senin gibi ama kurcaladım detaylarını bir özellik bulamadım bir türlü

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Ben son birkaç sürüme güncelleme yaptım kolay oluyor inidirp seçiyorsunuz o kadar 15 dk telefon hazır ancak MSM atamaz hale geldim yüklediğim tema değişiyor ancak yarım bu gibi çok sorunla karşılaştım son sürümü temiz kurulum yaptım tüm sorunlar bitti artık sms atıyorum temiz kurulum yapın tavsiye ederim

Dinamik çekimi bende merak ediyorum benim de görüşüm senin gibi ama kurcaladım detaylarını bir özellik bulamadım bir türlü
Dinamik resim çekme resim çekerken güneş veya ışık kaynağı arkanızda kaldığında net ve güzel resim çekme olanağı sunuyor son beta sürümü gayet başarılı olmuş

tombalaci_46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orbay
Cihazım
Note 3
Konular
0
Selam dostlar ben telefonuma sirius_images_V10.2.2.0.PEBCNXM_20190115.0000.00_9.0_cn flash la yükledim ama telefon açılmıyor FASBOOT kalıyor neden acaba neyse Twrp_3.2.3-1102 yükledim yardımı ile globeROM_v10_sirius_V10.2.3.0.PEBCNXM_cfg-pmtvbygn yükledim ama yine FASTBOOT kaldı yardımcı olurmusunuz
Aynı sorun bende de var aceba çözebildiniz mi?

Aynı sorun bende de var aceba çözebildiniz mi?
Sorunu çözdüm işlemin en başında orjinal çin yazılımı miui 9.5 yükle hocam sonrasında bu işlemleri yaptığında çalışıyor.

Son düzenleme:

BlacKBl00D

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BlacKBlooD
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Meslek
İT Developer
Konular
24
Ben yukledim 9.3.28 beta romu numardan internete giremiom anca wifiyle yardm ederseniz sevinirim ama cok guzel bi rom hakkaten hic bir problem yok baska bitane bu var isde 4G yazilio ama girmior internete

twoly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökmen
Cihazım
mi4
Konular
0
öncelikle stabil herhangi bir eu rom yükleyin cihazda ilk açılışı yaptıktan sonra 10.2.3 ü recovery den yükleyin formatlamadan direk güncelleyin 0 hata ile yüklenecektir. rahatsız edici tüm hatalar düzelmiş olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt